Hot Newz (wist je dit al…?) 21/3/2015

*De populaire zangeres Sijtske Tjon A Tjoen is al bevallen. Ze heeft een zoontje gekregen. Sijtske maakt al vier jaar geen deel meer uit van de popgroep South South West.

*Jah Cure komt weer naar Suriname voor het geven van een concert. Dit vindt op zaterdag 25 april in de Anthony Nesty Sporthal plaats.  De Jamaicaanse reggae artiest  die door Amba & Okasi Events, bekend van Old Skool Bibblin & Dancehall Party wordt gehaald, was in 2013 voor het laatste hier. Jah Cure scoort momenteel een hit met de reggaeversie van All of Me van John Legend. Verder is hij bekend om hits als Call On Me, Longing For en Unconditional love.

JAH Cure web

*Wordt de Suri Poku Awards dit jaar niet georganiseerd ?  Vorig jaar  vond de uitreiking op 5 maart plaats. De nominaties  waren al in februari bekend .  En dit jaar hebben we nog niets gehoord.

*DJ Gilly Gonzales woont nu tussen Nederland en Suriname.  Hij gaat naar zijn zeggen om de zes weken in Nederland zijn.  De bekende dj  vertrekt 26 maart weer naar het koude land.

*De grote  finale van het ‘Evergreen The Next Songfestival dat  gepland is op 26 maart in de Anthony Nesty Sporthal, wordt afgeblazen. (Alweer, hoor ik jullie al zeggen… ! ).  Dit is de vierde keer dat het zangevenement dat door Stichting Winner 101 Bryan B, wordt georganiseerd, is afgeblazen. Eerst zou het op 2 januari plaatsvinden, hierna werd het verschoven naar 7 februari, vervolgens naar 28 februari en tenslotte werd het 26 maart. Gaat het nog door dit jaar?, vragen we ons af.

*De datum van het concert van de bekende Jamaica Dancehall artiest, Mr Vegas, is bekend.  Op  27 juni in het Flamboyant Park. Dan weten jullie het ook. Mr. Vegas was vorig jaar voor het laatst hier om op te treden bij de Old Skool Dancehal Bubblin Bash.

*Last but not least…  Kleine jongens worden groot. Selecta  van  2 Famous is nu ook vader  van een zoontje. Hij heet Raheem Neval Zayne. ‘’Ik ben super blij”, reageert hij kort en krachtig over zijn vaderschap.

More
articles