Staatsolie steunt Para Sportbond SRD 800.000

Tussen de Staatsolie Maat-schappij Suriname N.V en de Para Sport Bond (PSB) heeft gisteren de ondertekening van een overeenkomst plaatsgevonden.
Deze overeenkomst houdt in dat in het kader van de ondersteuning van de sportontwikkeling in Suriname, Staatsolie op advies van de Commissie Suriname Sportontwikkelings Fonds middelen ter beschik-king stelt. De financiële middelen hebben betrekking op het project van de Para Sport Bond, te weten “Renovatie en Upgrading van de Sportaccom-modatie van het André Bra-him Stadion te Onverdacht”.
Conform de overeenkomst stelt de maatschappij SRD. 835.865,18 ter beschikking om dit projekt uit te voeren.
Het bestuur van de bond on-der leiding van Ricardo Pan-ka, is zeer ingenomen met de-ze bijzondere ondersteuning van de maatschappij, welke een lang gekoesterde wens in vervulling brengt.
Bij haar aantreden als bestuur in 2012 was de renovatie van het stadion, date in verval was geraakt, één van de speerpunten van het bestuur.
Binnen drie maanden moet er een nieuwe gerenoveerde stadion verrijzen en zal de bond, die haar competitie momen-teel op het Nacionello Sport-veld in het district Wanica af-werkt, haar reguliere compe-titie wederom in eigen huis kunnen afdraaien.
Panka spreekt de hoop uit dat met de komst van het nieuwe gerenoveerde stadion in het district Para de beoefening van de voetbalsport en ande-re takken van sport in Para op professionele wijze zal kunnen plaatsvinden.
Het bestuur en de leden van Para Sport Bond zijn de Staatsolie Maatschappij en de Suriname Sportfonds zeer er-kentelijk voor deze ondersteu-ning.

More
articles