Campagnes ANC gaan nu beginnen

.(foto: Johan de Randamie)

De politieke partij A Njung Combinatie (ANC), zal nu eindelijk starten met haar campagnes, nu de combinatie zich vandaag heeft geregistreerd bij het Centraal Hoofd Stembureau (CHS).
De ANC is bijzonder blij met de registratie, omdat de combinatie voldaan heeft aan de inlever stukken. De lijst werd ingediend door de machthebbende Oscar Flakalobi (mede oprichter Seeka) en Ronny Farnold. ANC gaat nu ook van start met haar campagnes. De combinatie heeft zich met het vereiste aantal leden geregistreerd. De 13 punten tellende programma, die de partij gaat ondernemen zijn opgesteld na consultatie door de combinatie zelf. De combinatie zal het beleid voornemens delen met de mensen, omdat er wordt gerekend op het beleid en niet het vele geld dat besteed zal worden voor de campagnes. Zelf naar de mensen toe stappen vind de combinatie belangrijk, omdat er samen met de mensen gekeken zal worden op welke wijze de combinatie te werk moet gaan. Het doel van de combinatie is de verbetering zoals: landbouw, onderwijs en infrastructuur voor de binnenlandbewoners. ANC gaat voor de districten: Paramaribo, Para, Sipaliwini, Wanica.
De partijen Seeka, Broederschap in de politiek (BP2011) en Plattelandsbewoners Partij (PBP) van de combinatie zullen geen aparte campagnes voeren, maar zullen als combinatie te werk gaan. Dit zal te merken zijn aan het logo op de truien en de vlaggen. De combinatie gaat vol vertrouwen en zelfverzekerd de aanstaande verkiezing toe.
De lijst trekker van paramaribo is Paul Abena (voorzitter Seeka). De lijstduwer is Linus Diko (voorzitter BP 2011). De lijsttrekker voor brokopondo is Alida Bisai. De resterende kandidaten zullen bekend gemaakt worden, voor de indiening van de kandidatenlijst. Voor de gebieden Sipaliwini zijn er vier lijsttrekkers, Brokopondo drie lijsttrekkers en Marowijne drie lijsttrekkers. De combinatie gaat minimaal voor drie tot vier zetels.

More
articles