Hot Newz (wist u dit al…?

*Sam de Wit van Re-Play is geslaagd voor zijn bachelor Rechten. Je zou een succesvolle carrière als zanger en dj voldoende vinden, maar Sam denkt daar anders over. De afgelopen jaren heeft hij, ondanks zijn drukke schema, tijd vrijgemaakt voor zijn studie Rechten. Met succes behaalde hij zijn bachelor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is nu druk bezig met het afronden van zijn master Ondernemingsrecht. “Leven betekent potentie”, aldus de jonge entrepreneur. “Maak er het beste van!”
*De organisatie Team Loyal, die de populaire zanger Gio en de rapper Keizer in februari naar Su haalde, heeft plannen om dit jaar ook MR Vegas en Christopher Martin te contracteren. Mr. Vegas was vorig jaar voor het laatst hier om op te treden bij de Old Skool Dancehal Bubblin Bash.
*Scrappy W die vanaf 20 februari met vakantie in Nederland vertoeft, zegt blij te zijn met de aandacht voor zijn laatste single ‘Vlees op Vlees’. ”Een groot deel van Suriname kent hem nu. Dus ik denk dat mijn doel is bereikt”, aldus Scrappy W.
*De gospelartiest Manche-d –Epee, komt met een nieuwe cd ‘Krosi Be’ uit. De grote launch vindt op 28 maart op Spanhoek plaats. Epee maakt samen met Eugene Main deel uit van de gospel muziekgroep The Level Crew.
*Van de Surinaamse film Tranen met de tijd, geschreven door John Slagveer, wordt een televisieserie gemaakt.

 Hot Newz

More
articles