March 12, 2015


DOE organiseert geen massameeting


March 12, 2015

De partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE), zal tijdens deze verkiezing geen massameeting houden. De partij stapt zelf naar de mensen toe. Dit zegt Desmond Plet, campagneleider en woordvoerder van DOE. Gekozen is voor een meer persoonlijke aanpak om op die manier de bewustwording van de kiezers te vergroten met betrekking tot betere welvaart en welzijn. DOE gaat alleen de verkiezingen in, omdat zij haar eigen programma heeft. Plet geeft aan dat het programma moet worden gerealiseerd zonder inmenging van andere partijen. DOE gaat alleen op basis van een regeerakkoord een samenwerking aan. De campagnes van DOE worden gefinancierd door middel van donaties en de contributies die de leden betalen. Plet werd gekozen als campagneleider en woordvoerder, omdat hij volgens de partij vanwege zijn potentie de geschikte kandidaat is. Hij geeft aan deze aanstelling te hebben geaccepteerd, omdat hij beschikbaar is als kandidaat en hij samen met zijn team klaar staat om het goede werk te doen. Plet schat de kansen van DOE heel positief in, wegens het veldwerk dat elke dag geschiedt.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249