Mark Dakriet terug in Re-Play

De zanger en songwriter Mark Dakriet is na 12 jaar weer in de populaire Nederlands/Surinaamse R&B pop/soul groep Re-Play. Hij maakte zijn rentree op donderdag 12 februari bij een optreden van de groep in de show ’Ladies of Soul’ in Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland. Mark Dakriet verliet in 2003 de groep om te werken aan zijn solocarrière.
Re-Play werkt momenteel met een aantal topschrijvers en -producenten aan een nieuw album. Nieuwe klanken, ritmes en stijlen, zullen worden gecombineerd met hun vertrouwde Re-Play sound; warme tracks vol Nederlandstalige Soul, geboren uit pure liefde voor muziek.
De R&B pop/soulgroep bekend van grote hits als Never ‘Nooit Meer’, ‘Ala Dey’ en ‘Niemand’, werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. Het publiek mag, volgens bandlid Sam de Wit, heel veel verwachten van de groep. “We hebben onze top nog lang niet bereikt. Wij werken hard om verder te komen dan we ooit zijn gekomen, maar het allerbelangrijkste is dat we de gelegenheid hebben om mooie muziek te maken die veel mensen bereikt”, belooft hij.

More
articles