Hot Newz (wist u dit al…?

De zangeres Sijtske Tjon a Tjoen van South West is in verwachting. Haar baby wordt, als we goed geïnformeerd zijn, de komende week geboren… Soelamie Kemple-Starke eindredacteur en camjo van 10 Minuten Jeugd Journaal, is ook in verwachting van haar eerste kind… Tekisha Abel die momenteel in Amerika woont, is getrouwd.
*De populaire Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst, Typhoon, is voor twee weken in Suriname. In Suriname zal hij workshops verzorgen en een groot concert geven dat morgen 7 maart zal plaatsvinden op de tennisbaan van Hotel Torarica. Tyhoon is naar Suriname gehaald door het Conservatorium van Suriname voor kennisoverdracht. De tickets van het concert zijn SRD 50. Typhoon scoort een grote hit met ‘Als de Hemel Valt’.
*De hip hop groep SBMG (Sawtu Boyz Money Gang) komt naar Su voor een optreden. Dit vindt op 28 maart plaats in Havana Lounge. SBMG scoort een grote hit met ‘Oeh Na Na’… Er zijn ook plannen om Broeder Liefde naar Su te halen.
*De data van de Suriname Fashion Week 2015 is al bekend. Het mode evenement wordt van 26 tot en met 29 augustus gehouden. De casting voor modellen voor de Suriname Fashion Week 2015, vinden op 29 maart en 12 april plaats
*Damaru staat dit jaar op het Bosh Milli Festival in Frankrijk. Het festival vindt plaats op 8 en 9 mei. De bekende reggae en dancehall artiest Lodilikie (Loba), is ook gecontracteerd voor een optreden op het festival.

More
articles