‘Geblinddoekt’ door A Mili doet het goed

A Mili, de artiestennaam van Milaisa Breeveld, heeft een nieuwe poku, genaamd ‘Geblinddoekt’ uitgebracht samen met DaQuota (Daniel Kolf). Het nummer is zeer gewild bij haar fans. Dit merkt Teenie West uit de positieve reacties op haar Facebook pagina. Zoals ‘Wauw eindelijke zo ver blessings Milaisa, i love this song so much, heel mooi hoor lobi’, ‘Nice song’ en ‘You go girl’.
‘Geblinddoekt’ gaat om de emoties die geliefden ervaren. “Je begrijpt een relatie vanwege eigenschappen die je bij iemand waarneemt, maar al gauw merk je dat de persoon ook eigenschappen heeft die je erg aan de relatie doen twijfelen. Dit is het spanningsveld in de periode van verliefdheid. Liefde maakt blind, geblinddoekt. De relatie is echter vaak onverbiddelijk, maar je houdt van wat je niet mag zien”, aldus A Mili.
‘Geblinddoekt’ heeft twee weken gestaan op de promolijst van Radio 10, en kan ook beluisterd worden op Radio RP, Radio ABC en Radio SRS. Daarnaast kunnen de ‘A Mili’ fans ook op de website van The Digital Music Paper om het nummer te beluisteren en te downloaden op soundcloud. De productie is gedaan door Fib & Asko. Daarnaast is DaQuota bekend met spoken words, dat is ook te horen in dit nummer.

More
articles