Prijsvraag Waldy Simson 25 jaar kunst

Dit jaar is de veelzijdige kunstenaar, Waldy Simson, die geboren is in Suriname, 25 jaar actief als kunstenaar. Simson heeft zich in de afgelopen 25 jaar als kunstenaar voornamelijk beziggehouden met het produceren van schilderijen, Tiffany- en papiersnijwerken, keramiek, muziek, poëzie en mozaïeken. Op basis van deze producties heeft hij diverse projecten, nationaal zowel internationaal, verzorgd. Als een absoluut hoogtepunt in zijn artistieke carrière beschouwt Simson de expositie ‘Waldy Simson’ In Nelson Mandela Museum, die hij in Zuid-Afrika heeft mogen verzorgen. In dat kader heeft hij, op 21 juli 2008, de toen net 90 jaar oud geworden vrijheidsstrijder tevens oud-president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela, mogen ontmoeten. Het door Simson gemaakte Tiffany kunstwerk ‘Amandela’ en een ingelijst exemplaar van het door hem geschreven en aan Nelson Mandela opgedragen gedicht ‘Hoop’, werden toen opgenomen in de collectie van kunstwerken van het Nelson Mandela Museum. Waldy Simson, die van 28 juni tot 10 juli aanstaande een expositie zal verzorgen in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam, Nederland, wil bij deze een ieder bedanken die positief heeft bijgedragen aan het verloop van zijn artistieke carrière tot op dit moment. In het kader van zijn 25 jaar actief zijn in de kunst, heeft Waldy Simson de onderstaande prijs vraag uitgeschreven.

Beantwoord de onderstaande vier vragen juist en win diverse aantrekkelijke prijzen zoals kunstwerken gemaakt door: Waldy Simson.

1) Noem zes vormen van kunst die door Waldy Simson beoefend worden.
2) Noem de titels van drie video’s op de website: artisit.webs.com van Waldy Simson.
3) Noem de titels van vier video’s op het YouTube kanaal van Waldy Simson.
4) Welke vrijheidsstrijder heeft Waldy Simson op 21 juli 2008 in Zuid-Afrika ontmoet?

Inzendingen moeten onder vermelding van naam, adres, mobiel- en of telefoonnummers en e-mailadres tot en met 14 februari aanstaande, uitsluitend gestuurd worden via de Contact Me pagina van de website en op de Facebook pagina van Waldy Simson. De te beantwoorden vragen, met betrekking tot de prijsvraag, staan ook op de website: artisit.webs.com. Prijswinnaars zullen rond 21 februari aanstaande worden bekendgemaakt en gecontact worden door Waldy Simson.

More
articles