Nieuw seniorenkampioen Tafeltennis

De Surinaamse Tafel Tennis Bond (STTB) krijgt dit jaar een nieuwe kampioen bij de senioren. Regerend kampioen Ben Lie kan vanwege ziekte zijn titel niet verdedigen tijdens de Ramon Tjon Kie Sim Senioren Kampioenschappen, die volgende week maandag 9 februari worden georganiseerd. Ook meervoudig kampioen Maurice Lie is vanwege studie in het buitenland afwezig, met dien verstaande dat hij ook niet zal kunnen revancheren voor het feit dat de wisseltrofee hem was ontnomen bij de vorige kampioenschappen. Met nog één kampioenschap zou Maurice Lie de trofee voor de derde maal hebben gewonnen en zou hij dan eigenaar worden van deze naar de oud-STTB-voorzitter Ramon Tjon Kie Sim voornoemde wisseltrofee.
De Ramon Tjon Kie Sim Senioren Kampioenschappen zijn de eerste wedstrijden voor het jaar. Gezien het feit dat er in december en januari geen animo is, is de wedstrijdorganisatie genoodzaak deze wedstrijden begin van de maand februari te af te draaien. De wedstrijden vangen maandag om 20:00 uur aan in het clubgebouw van Telesur. De STTB verwacht een spelersaantal van 25 variërend van jong en oud. De bond ziet een nieuwe kampioen in het vooruitzicht, maar zegt ook dat een winnaar moeilijk te voorspellen is.
Op woensdag 11 en maandag 16 februari zullen ook de kampioenschappen voor de respectievelijk de U-11 en U-15 (woensdag) en U-13 en U-18 (maandag) plaatsvinden. De speellocatie is de zaal aan de Zinniatraat. Deze wedstrijden zullen aanvangen om 16:30 uur. De STTB verwacht succesvolle wedstrijden.

More
articles