Flora blijft koploper bij NGVB

(Foto: Regillio Derby)

Flora, de regerend kampioen van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB), heeft zondag zijn koppositie kunnen behouden. Puwa Nani slaagde er niet in om Flora een halt toe te roepen. Het werd een 3-0 voor de kampioen na een 1-0 rustscore.
Onan Goudmijn, Milroy Jones Michioun Sengwai scoorden voor de winnende ploeg.
Vasco Da Gama boekte een 2-1 zege op Jong Aurora, waarbij alle doelpunten door spelers van Vasco Da Gama werden gemaakt.
Na een 0-0 score bij de rust, kwamen de doelpunten pas in de slotfase. Rogerio Braga Correia verzilverde in de 78ste minuut een strafschop.
Twee minuten later scoorde Jhonata Da Sousa Costa in eigen doel: 1-1. Hierna kwam Vasco goed terug, terwijl Jong Aurora problemen had met het afronden. Uiteindelijk bezorgde doelman Marcio Diego Brito Lopes Vasco Da Gama de zege door uit een vrije trap in de laatste secondes van de strijd.
Ephraim verloor voor de vierde maal op rij. Brasur/SEMC won met 3-0 na een 2-0 ruststand. De doelpunten kwamen van Reynaldo Jozefzoon, Tineswer Gangoe en Kornilov Plein. Miquel Rijssel van Ephraim en Simon Karna en Marlon Veldbloem van Brasur werden rood gekleurd.
Saamaka walste met 5-0 over KPA, dit na een 1-0 ruststand. Aanvoerder Zusma Doekoe scoorde vier keer voor Saamaka, waaronder een zuivere hattrick in de tweede helft.
Het vijfde doelpunt kwam van Lorenzo Akiemboto.
Het programma voor woensdag aanstaande: 18:00 uur Vasas-Ephraim en 20:00 uur Alabi Boys-Saamaka.