Laagvlieger BKV stunt tegen Eendracht

(Foto: Regillio Derby)

Eendracht, de kampioen van de Livorno Sport Organisatie (LSO), heeft zich zondag lelijk vergist in BKV. De laagvlieger stuntte met een 2-1 zege, dit na een 2-0 ruststand. BKV staat momenteel op de negende plaats, waarmee de ploeg hekkensluiter is in de competitie. Nummer tien Jong India heeft zich namelijk al enige tijd teruggetrokken uit de competitie.
Sercinio Carron opende in de 22ste minuut de score voor BKV en in de 44ste minuut verdubbelde ploeggenoot Radjinder-kumar de score. Astrando Doekoe scoorde in de 64ste minuut de aansluitingstreffer. Drie minuten later moest Eendracht, die op de derde plaats staat, met tien man verder nadat Anoepkoemar Phieram tegen zijn tweede gele kaart aanliep.
In een andere partij ging FC ADO met 3-2 langs Hindelaya. Het duel leek lange tijd gelijk te eindigen totdat Xivaro Remak in de 89ste minuut de winnende treffer scoorde voor FC ADO. In de negende minuut had teamgenoot Jonathan Day de score geopend, terwijl Krishan Baldewsingh in de 25ste en 28ste minuut Hindelaya de leiding gaf. In de 43ste minuut bracht Kevin Soekari FC ADO langszij en laat in de tweede helft bezorgde Remak de ploeg de overwinning. Ricky Ramnarain van Hindelaya werd tweemaal geel gekleurd.
Uitslagen tweede klasse: Caravan-Cruzeiro 5-3 (3-2). Caravan: Silvain Amoida, Shilton Grootfaam (2x), Revelino Mijnals en Wishaal Parmesardin.
Cruzeiro: Lauwrance Amatredja, Wendell Peneux en Jimmy Singodikromo.
Jong Jivan Jotie 2012-HVV 5-0 (3-0). Jong Jivan Jotie 2012: Cedric Leefstand, Amrish Mangrey en Radjinderkoemar Rattan (2x).
Stand eerste klasse: 1.Jivan Jotie 16-7; 2.s.v.Welgedacht C 15-7; 3.Eendracht 14-7; 4.Vredenburgstar 14-8; 5.SCV 13-7; 6.FC ADO 13-8; 7.a.s.Highwaystar 11-8; 8. Hindelaya 7-8 en 9.BKV 4-7.
Programma: Donderdag 29 januari:
18:30 uur tweede klass: KD 2011-Interpul en 20:20 uur eerste klasse SCV-Jivan Jotie. Zondag 1 februari: Tweede klasse: 10:30 uur The Red Roses.v.Amor en 12:30 uur Hindboys-Cruzeiro. Eerste klasse: 14:30 uur Eendracht-Vredenburg-star en 16:30 uur a.s.Highwaystar.s.v. Welgedacht C.