Denise Jannah geeft geweldige show in Thalia

Foto: Reguillio Derby

Denise Jannah, Lady of Jazz, heeft gisteravond een geweldige show neergezet in theater Thalia. Het was de eerste voorstelling in een serie van vijf. De propvolle zaal van Thalia heeft flink van kunnen genieten van de voorstelling ‘Ella’. Denise kroop in de huid van de wereldvermaarde Queen of Jazz Ella Fitzgerald (25april, 1917 – 15 juni, 1996).
Jannah bracht haar levensverhaal en veel van de gerenommeerde, en in Suriname zo geliefde, liederen ten gehore. De voorstelling is een aanrader. Denise heeft echt laten zien dat zij de ‘Lady of Jazz’ is, met een pracht van een stem. Het leek alsof een film werd afgespeeld. Het publiek heeft ook duidelijk laten merken dat de show heel goed werd neergezet door steeds te applaudisseren.
Regisseur en writer, Jörgen Tjon A Fong van Urban Myth, is de creator van dit weergaloze muziektheaterstuk, dat overal mensen in vervoering brengt. De begeleiding was in handen van pianist Danny van Kessel en bassist Pieter Altman. Het muziektheaterstuk werd mogelijk gemaakt door de sponsors: Surinam Airways, De Surinaamse Bank, Staatsolie, Assuria, Surinaams Alcohol Bedrijf SAB, Het Surinaamsch Rumhuis, Haukes, Fernandes Group, Hotel Torarica, Cardy Adventuires Apartments, Taxicentrale 1661 en Para Springs. Dankzij de grote sponsoren en Liesbeth Peroti (producent) en Cynthia Mc Leod (co-producent), konden ook seniorenburgers genieten van deze show.

More
articles