Open dag nieuwe vestiging ABC Opleiding & Training

Het opleidingsinstituut ABC Opleiding & Training, heeft op 7 januari jongstleden zijn vierde vestiging geopend op de hoek van de Louiselaan en de Verlengde Mahonylaan. Het instituut zal op zaterdag aanstaande tussen 10.00 uur en 17.00 uur een open dag houden in het pand dat bestaat uit een kantoor en zes leslokalen. De directeur is mevrouw Kimberly Danoe. ABC, een internationaal bedrijf met cursisten op Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire en nu ook in Suriname, werkt nauw samen met Nederlandse partners en biedt Nederlandse en landelijke opleidingen aan op MBO- en HBO-niveau. De lessen worden één keer per week verzorgd in de avonduren of op zaterdag. Dit is ideaal voor personen die werken en die binnen een korte periode een Nederlands diploma willen behalen. De cursisten van ABC kunnen inloggen op een webportaal, een digitale leeromgeving waarbij lesmateriaal, video’s en lesroosters worden gedownload. Ook kunnen docenten en cursisten via dit portaal met elkaar communiceren. ABC heeft een website met uitgebreide informatie over de cursussen. De inhoud, prijs en duur van de cursus staan allemaal vermeld en cursisten kunnen zich online inschrijven via de website www.abc-opleiding.com. ABC Opleiding & Training werkt samen met de volgende Nederlandse partners: LSSO® voor kantoorfuncties, Leidse Onderwijsinstellingen (LOI), Fiscaal Studie- Documentatiecentrum, Register Belastingadviseurs / RB Opleidingen, Dirksen Opleidingen en EXIN. ABC Opleiding & Training streeft naar een succesvolle groei in Suriname en biedt de gelegenheid om burgers erkende en kwalitatief hoogstaande Nederlandse opleidingen te volgen tegen een betaalbare prijs. ‘Een Nederlands diploma of certificaat is een kwaliteitsgarantie voor werkgevers én het geeft de carrière van de werknemer een enorme boost’, wordt in een persbericht opgetekend.

More
articles