Politie Ongevallen

Seniore burger neergestoken

Een 60-jarige man is gisteravond, woensdag 7 januari, met een scherp voorwerp neergestoken. De verdachte is een Guyanese man, bekend als Ronny of Larco.  De verwonding was van dien aard dat het slachtoffer geopereerd moest worden. Het is nog niet duidelijk waarom het slachtoffer is neergestoken. Hij was tot vanmorgen niet aanspreekbaar. Ronny of Larco, wordt opgespoord. De zaak is in onderzoek bij de politie van Bureau Latour.

Man aangehouden en opgesloten voor wederspannigheid

De 40-jarige Orpheo G., is gisterochtend aangehouden door de politie van Bureau Munder. De politie ging naar de woning van Orpheo om een ruzie te onderzoeken. Orpheo verzette zich toen verbaal en fysiek tegen de politie. Daarbij liepen hij en een politieambtenaar verwondingen op. Hangende het onderzoek is Orpheo G. in verzekering gesteld.

Nog twee verdachten aangehouden inbraak te Paranam

In de strafzaak waarbij de arbeiders, Roy P., Romeo B., Otmar P., Joel A. en Romercio H., zijn aangehouden en in verzekering gesteld, ter zake deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van braak en medeplichtigheid aan diefstal door middel van braak, zijn nog twee mannen aangehouden en opgesloten. Deze twee verdachten zijn een arbeider en een vrachtwagenchauffeur. De verdachten zijn aangehouden in verband met inbraken, gepleegd in de maand december 2012 en december 2014 in de opslagplaats van een handelsbedrijf te Paranam. Daarbij zijn een aantal ijzeren kogels met een gewicht van 30 ton weggenomen.

More
articles