October 8, 2014


FBI vraagt hulp bij identificatie terrorist


October 8, 2014

De FBI heeft vandaag het publiek om hulp gevraagd voor de identificatie van een medeplichtige aan de moord op gevangen Syrische militairen. Het gaat om een gemaskerde terrorist die in een propagandavideo van Islamitische Staat voorkomt en daar kennelijk medeplichtig is aan de executie in september van Syrische soldaten, meldde de nieuwszender CNN. Hij spreekt afwisselend klassiek Arabisch en vloeiend Engels met een sterk Noord-Amerikaans accent. De FBI laat op de website een deel van de opname zien en vraagt of er mensen zijn die de stem of het accent herkennen. De Britse politie heeft in de strijd tegen terrorisme dinsdag in Londen vier mannen in de leeftijd van 20 en 21 jaar aangehouden die ervan worden verdacht terrorisme te plegen, voor te bereiden of aan te wakkeren. De politie heeft verder geen bijzonderheden vermeld en op tal van plaatsen in Londen huiszoeking gedaan voor dit onderzoek.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249