Voorwedstrijd bij First Lady Cup 2017

Een spelmoment tijdens het duel tussen Dosko en Merodia afgelopen weekend. Dosko won met 6-2. Ascona klopte Evita met 7-1 en SRD ging met 8-0 langs SuSportTalent.

 
Het duel uit de reguliere SVB vrouwencompetitie tussen SuSportTalent en AC Oema Soso zal dienen als voorwedstrijd van de First Lady Cup 2017. Dat meldt competitiemanager Ashok Baynath Sah van de SVB. First Lady presidentsvrouwe Ingrid Bouterse-Waldring heeft voor de winnaar van deze prestigieuze beker een bedrag van US 2000 (ruim SRD 16000) ter beschikking gesteld. De verliezer moet genoegen nemen met US 1000.
Bekerwinnaar Oema Soso en verliezend bekerfinalist Ascona zullen op 2 april in het Essed Stadion strijd leveren om de felbegeerde prijzenpot. Het zal de derde keer zijn dat deze teams tegenover elkaar zullen staan voor een belangrijke titelstrijd. De eerste keer was het een sleutelwedstrijd om het kampioenschap van de SVB Vrouwenleague en de tweede keer in de finale van de nationale vrouwenbeker. Beide keren was Oema Soso de betere, maar Ascona-trainer Winston Babel wil zondag aanstaande de rollen omkeren. Of dat zal lukken moet zondag blijken wanneer om 18.00 uur de bal aan het rollen wordt gebracht in Essed.
Traditiegetrouw zal de aftrap worden gedaan door de First Lady, of een vertegenwoordiger. DRP

More
articles