Ms. Kingflower inspireert mensen met ‘Healer’

Met krachtige en inspirerende vocalen bezingt Renate Koningsbloem aka Ms. Kingflower, de grootheid van God als de ultieme Genezer en Trooster. Het nummer ‘Healer’ is een bemoedigend en hoopvol lied dat luisteraars aanmoedigt om te geloven in de helende kracht van God en Zijn liefde. In de wereld van muziek zijn er vaak verhalen die dieper gaan dan de melodieën die we horen. Het nummer ‘Healer’ is zo’n lied dat een buitengewoon verhaal met zich meedraagt, waar geloof, strijd en genezing samenkomen op een unieke manier. Het was op een moment van intense worsteling dat Ms. Kingflower de inspiratie ontving voor het lied ‘Healer’.

In een periode waarin de zangeres een moeilijke Tijd doormaakte, werd dit nummer letterlijk ingegeven door de Heilige Geest. Ze kampte met een hartritmestoornis na vele jaren en voelde zich verzwakt, waardoor ze zelfs niet genoeg kracht had om de trap naar haar slaapkamer te beklimmen. De teksten vloeiden vanzelf uit haar pen en brachten niet alleen genezing voor haar hart, maar ook troost en kracht voor degenen die naar haar muziek luisteren. Het is een prachtig voorbeeld van de diepgaande betekenis die muziek kan hebben voor mensen in moeilijke tijden.

Ms.Kingflower wil met dit nummer bevestigen dat de Here een machtige heler en genezer is en Hij altijd  zijn belofte nakomt. “Blijf altijd op hem vertrouwen, want Hij alleen is bij machte te doen wat Hij belooft. Ik denk dat ik door mijn getuigenis te delen en de overwinning van de strijd van leven op dood, veel meer mensen kan inspireren”, merkt de artiest op.  ‘Healer’ is een Engels gospelnummer met Afrobeats, dat is voortgevloeid uit een compositie van de zangeres samen met Asko Productions. Er is hiervan  ook een inspirerende videoclip opgenomen, die heel binnenkort gedeeld zal worden met het publiek. In de clip zijn de danseressen van Dance Ministers: Priscilla Groenhart, Shann-Claire Groenhart en Rafiëlla Kwasie te bewonderen. ‘Healer’ is het derde nummer van Ms. Kingflower. Enkele bekende nummers van haar zijn: ‘Mi lobi Granmama’ (een ode aan haar grootmoeder Jaquline Koningsbloem) die haar heeft opgevoed en ‘Samen delen’, een spontane samenwerking met haar producent Karroe Kaseko na deelname aan het programma ‘Doewet’ van Gloria Bottse.

Ms. Kingflower is een allround zangeres met een gevarieerd repertoire van soul, blues, disco tot kaseko. Ze is op 14-jarige leeftijd gestart met zingen door deel te nemen aan songfestivals. Vermeldenswaard is dat zij in 1988 met de eer streek tijdens het Ladies Songfestival. Daarnaast was ze altijd actief in de showbizz en stond in de background van diverse artiesten. Aansluitend hierop kreeg ze ook de gelegenheid om haar eigen soloshows in de Saramacca bar van Hotel Torarica uit te voeren. De zangeres woont al ruim 34 jaar in Utrecht en heeft haar eigen onderneming  genaamd Thuiszorgbedrijf Kishaszorg en een Zorgcoöperatie Multiprof Zorg waarvan zij de CEO is. Daarnaast is Ms. Kingflower producent van diverse producties onder de naam Ms.Kingflower Productions zoals  ‘The Peace Forever Christmas Reunion show’ in samenwerking met Louis Cederburg van El Mejor in 2014. ‘The Story of Etta James’, een tribute aan de legendarische soul, blues en rock diva Etta James. Deze show zal op 8 november voor de zesde keer wederom opgevoerd worden.

‘Healer’  is een getuigenis waarmee Ms. Kingflower hoopt de harten van mensen te raken die zich kwetsbaar, reddeloos en eenzaam voelen. Maar ook dat mensen die de genezende hand van God hebben ervaren, zich hierin herkennen. “Omarm deze song als een warme deken en zegen. Geloof en weet dat Onze machtige Vader een voorziene Vader is die voor zijn schapen zorgt, ongeacht in welke situatie je je ook mag bevinden, hold on en geeft niet op.”

More
articles