Chivv is klaar voor optreden in Suriname

Chivv geeft op 1 juni een show in concerthal van Zenaida. Hij is er helemaal klaar voor. Fans van Urban en Hiphop kunnen zich verheugen op een onvergetelijke avond vol hits en meezingers van Chivv en producer / DJ Diquenza.

Chivv en Diquenza staan bekend om hun unieke stijl en grote hits en zullen het podium van Zenaida betreden. Ze scoren een grote hit met de song ‘Ewa Ewa’. Diquenza scoorde in 2016 zijn eerste hit ‘My Love’ samen met zijn jeugdvriend Placido ‘DOVGH’. De song behaalde vier maal platina en meerdere nr. 1 posities in verschillende hitlijsten, onder andere de Dutch Single Top 100 en Spotify Top 50. Hierna volgde er al snel projecten met onder andere Frenna, SFB, Broederliefde, Ronnie Flex, Sevn en boef.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van de samenkomst van de meest opwindende artiesten van dit moment. Chivv en Diquenza worden bijgestaan door de supersterren Kappalani, Jackson Blai, Lil Young en Lonewalker.  De toegangskaarten voor Chivv Live in Concert zijn nu verkrijgbaar bij Bori Tori, D&F, Combe’s Cell Shop en Compa.

Chivv is bekend van de rapgroep Sawtu Boys Money Gang (SBMG). Zij werden bekend met hits als ‘Oeh Na Na’, ‘Lit’ en ‘4 maal Duurder’. Met SBMG behaalde Chivv meer dan 200 miljoen streams en scoorde ook een nummer 1 plek met het album ‘Metro 53’ in 2018. In 2019 stopte SBMG en bego Chivv met zijn solocarrière.

More
articles