Showbiz Tori. Leuk om te weten !!

Date

- Dit jaar is het namelijk precies 10 jaar geleden dat Damaru met ‘Mi Rowsu (Tuintje in mijn hart), de versie die hij samen met de Nederlandse zanger Jan Smit heeft vertolkt, een grote hit in Nederland scoorde

– Dit jaar is het namelijk precies 10 jaar geleden dat Damaru met ‘Mi Rowsu (Tuintje in mijn hart), de versie die hij samen met de Nederlandse zanger Jan Smit heeft vertolkt, een grote hit in Nederland scoorde. De song bereikte de eerste plaats in zowel de Nederlandse single Top 100 als de Top 40. In september 2009 kreeg de single de platina-status (20.000 verkochte exemplaren). Aan het einde van 2009 won de single de Sterren.nl Award voor Beste Lied van 2009 en de 100% NL Award voor Grootste Hit van 2009. Damaru bracht het nummer eerst in 2008 in Suriname uit, waar het de eerste positie bereikte. Het behield deze positie negen weken. Hij schreef het nummer voor zijn dochter Dinoura.

– Miss Tropical Beauties Suriname 2019 Farisha Tjin Asjoe gaat Suriname volgend jaar vertegenwoordigen op de 12de editie van de Miss Supranational Verkiezing.

– Kelita Gallant is na vijf jaar terug met een nieuwe song: ‘Eeuwig Dansen’. Ze opereert nu onder de artiestennaam Kelii. Kelita Gallant is bij velen bekend van de song ‘Ik blijf je vrouw’, het themalied van de Surinaamse speelfilm ‘Suriname’ die in 2011 werd uitgebracht.

– Nu al is bekend dat Sabakoe en de gezelligste band van Nederland Sabroso, dit jaar met Kerst en Owru Yari weer in Suriname zullen zijn. Sabakoe bestaat dit jaar precies 35 jaar.

– De muziekgroep The Band van Kieran Kedar gaat in november een tour door Nederland maken. De steden Groningen, Almere, Den Haag, Lelystad, Rotterdam en Eindhoven zullen aangedaan worden voor het verzorgen van optredens. The Band was vorig jaar december voor het laatst in Suriname voor een optreden op het Chutney XL festival.

– De nieuwe song van Milaisa Breeveld meer bekend als A Mili, is een duet met de veelbelovende rapper en zanger van Curaçaose afkomst, Mr. Weazley. Het nummer heet ‘Kom Eraan’ en werd op 9 augustus gelanceerd.

More
articles