December 22, 2018


U-15 selectie naar Frans-Guyana


December 22, 2018

De nationale U-15 selectie vertrekt op dinsdag 25 december aanstaande naar Cayenne (Frans-Guyana) voor het jaarlijks terugkerend Claude Elisse Memorial toernooi. Naast Suriname en gastland Frans-Guyana zijn ook Mar-tinique en Guadeloupe van de partij. De groep keert op 30 december terug naar huis. De selectie bestaat uit de spelers: Ghanshen Adipi Transvaal Samir Basarat Robinhood Kevin Codrington Transvaal Gabiel de Mees Transvaal Eldjero de Mees Transvaal Jordro Jordan Voorwaarts Jenillio Tevreden Transvaal Dejean Kamsi Transvaal Nikhil Khargoe Voorwaarts Jamal Lodick Leo Victor Jenaro Ligeon Transvaal Raviek Pryor Robinhood Joel Matabadal Leo Victor Ravello Zijler Robinhood Djamar Misidjang Transvaal Darynnio Asongie Robinhhod De officials zijn: Regillio Vroom Hoofdtrainer Robert Derby Assistent trainer Omperkash Puljhun Keeperstrainer Armando Hansradj Verzorger Mario Renfrum Materiaalman Anand Sewradj Teammanager Mozes Keketi Arbiter Roy Samuels Delegatieleider