July 24, 2018


Natio naar Nederland


July 24, 2018

De nationale senioren voetbalselectie vertrekt vandaag naar Nederland voor een trainingskamp.

De ploeg van bondscoach Dean Gorré is momenteel bezig met de voorbereidingen  voor deelname aan de  Concacaf Nations League. In dit verband zal Natio van 25 juli tot en met 8 augustus aanstaande een trainingskamp houden in Nederland. Tijdens deze periode zullen er drie oefenwedstrijden worden gespeeld, te weten 27 juli tegen Jong Feyenoord, 28 juli tegen FC Den Bosch en 1 augustus tegen Sparta. Er komt nog een vierde wedstrijd, waarvan de tegenstander en de datum nog niet bekend zijn.

De delegatie bestaat uit de spelers: Claidel Kohinor (Robinhood), Sersinio Profijt (Leo Victor), Purcy de Baas (Leo Victor), Pressen Waterberg (WBC), Miquel Darson (Inter Moengo Tapoe), Saverio Adenie (Robinhood), Ivanildo Misidjan (Leo Victor), Joel Baja (Inter Moengo Tapoe), Anduelo Amoeferie (Inter Moengo Tapoe), Roxey Fer (Robinhood), Bruce Diporedjo (WBC), Ivenzo Comvalius (Transvaal), Earvin Tjon A Loi (Transvaal), Sorencio Juliaans (Transvaal), Gio-vanni Asoman (Voorwaarts), Ivanildo Rozen-blad (Robinhood), Alvaro Verwey (Voorwaarts) Ren-zo Akrosie (SNL) en Shora-no Mawie (Voorwaarts).

De officials zijn: Dean Gor-ré (trainer), Eugene Verwey (assistent trainer), Nei Sakimin (teammanager), Marlon van Coblijn (materiaalman), John Gambier (verzorger) en Roy Samuels (delegatieleider).