Parbo Radler 18+ Tennis dubbeltoernooi van start

De Surinaamse Tennisbond (STB) pakt uit met het Parbo Radler 18+ Dubbel Tennistoernooi 2018. Deze tweede uitvoering die gisteren, vrijdag 22 juni van start ging, vindt zoals de eerste editie van het vorig jaar plaats op de banen van de sportvereniging De Dolfijn. Dit tennis meetmoment voor volwassenen spelers wordt in 3 onderdelen gespeeld, namelijk de herendubbels Open-, B- en 30+ klasse. De editie van dit jaar belooft spanning en sensatie, omdat er nieuwe koppelvormingen zich hebben aangediend, dus wordt het aanvoelen en uitproberen van het arsenaal aan slagen en technieken waarover deze ervaren spelers beschikken.

Prijzenswaardig is de deelname van spelers uit Nickerie. Samen met districtsgenoten die al enkele jaren in Paramaribo wonen, zullen ze een extra dimensie toevoegen aan dit toernooi.

De moeite waard om te zien en de organisatie nodigt daarom een ieder uit om de wedstrijden te komen meemaken. De toegang is voor iedereen vrij.

Het toernooi loopt tot volgende week zaterdag, wanneer het wordt afgesloten met de sleutelwedstrijden in de herendubbel 30+ en de herendubbel Open.

De indeling van de onderdelen ziet er als volgt uit:

Herendubbel B-klasse: Diego van der Zwart/Ricardo Vos; Imro Dubois/Stanley Miranda; Lorenzo Irion/Emro Holder; Akaash Nageswar/ Sergio Soerobongso en Björn Simons/Ryan Cheung.

Herendubbel 30+: Poule A: Cornel Wijngaarde/Otmar Wijngaarde; Diego van der Zwart/Ricardo Vos en Frank van Dijk/Mike Mac Intosch

Poule B: Furyal Naarden/ Amrish Bajnath; Lorenzo Irion/Emro Holder en Imro Dubois/Stanley Miranda.

Herendubbel Open: Poule A: Trevor Bendter/Miguel Kuster; Bonni Manstra/Karan Chablani en Akaash Nageswar/Bjorn Simons.

Poule B: Jurgen Lieuw Kie Song/Henk van Dijk; Jamie Roep/Marvin Wijngaarde en Björn Simons/Ryan Cheung.