Kampoe start sterk in FA 2 Rum troefcallcompetitie

Semi-kampioen Kampoe is donderdag sterk gestart in de door King’s Enterprises NV gesponsorde FA 2 Rum competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). Kampoe won zijn eerste partij van de nieuwe competitie met 89-57 van Victorie. Kampoe was in alle vier de rondes heer en meester. De hoogste score bij Kampoe kwam van Tony Prasad en Viresh Changoer met 27 punten. Bij Victorie waren dat Severinus Horb en Ed Holwijn met 19 punten.

Palmboys won op het nippertje van ‘t Hofje: 78-76.

Palmboys stond op een gegeven moment ruim voor, met 15 punten. Echter, in de vierde ronde kwam ‘t Hofje sterk terug en won deze met 28-15. Hoogste score: Palmboys: Faizal Tangali/ Bryan Harper 26 punten.

‘t Hofje: Ricardo Noslin/ Watson 26 punten.

Warming-up kampioen Olaria won overtuigend van Openbaar Groen met 105-67. In de eerste ronde nam Openbaar Groen een voorsprong van 12 punten. Olaria kwam sterk terug en domineerde de tweede, derde en vierde ronde. De ploeg haalde vernietigend uit dankzij de sublieme scores van het koppel Rakesh Soekhai/Sameer Gobind.

Dit kopppel won de eerste drie rondes steeds met 9-2 en de vierde met 19-0.  Soekhai en Gobind hadden hierdoor met 46 punten de hoogste score. De hoogste score bij Openbaar Groen was voor Ro Watamaleo en L.Samuel met 22 punten.

Kolibrie, de semi-kampioen van het warming-up toernooi wees Mahaan met 91-79 terug. Kolibrie nam een voorsprong van 21 punten en verdedigde deze tot de laatste ronde. Hoogste score: Kolibrie: Arnold Oron/Eugéne Caupain 32 punten. Ma-haan: Shirley Roberts/Oscar Ashruf 23 punten.

Ekta was heer en meester over Jai Gandhi en won vrij makkelijk met 91-55. Ekta nam in de eerste en tweede ronde een voorsprong van 20 punten die het tot de laatste ronde verdedigde.

Hoogste score: Ekta: R. Rangai/Henky Khemai 31 punten. Jai Gandhi: N. Krishnasing/R.Debidien 20 punten.

Programma dinsdag 26 juni om 20:00 uur: SMC-Ma-haan; Pinto Boys-Kampoe; Sudhar–Formula; B.Samboys-‘t Hofje en Kolibrie-Trekkers. De speellokatie is Sportcafe Munder.