May 25, 2018


Jeugdteams Transvaal winnen met ruime scores


May 25, 2018

Transvaal heeft in de verschillende klassen van de SVB-jeugdcompetitie goede zaken gedaan in de laatste speelronde. De groenwitte formatie won al zijn wedstrijden in de U-13, U-15 en de U-20 klasse. De U-17 klasse kwam op de laatstgespeelde ronde niet in actie.

In de U-13 klasse nam Transvaal het op tegen De Rest. Na een ruststand van 5-0 werd het 11-0. De doelpunten kwamen van Shafello Fikki (4x), Eld-jero de Mees (3x), Djemesio Ansoe (2x), Cenedu Bergstroom en Serfinjo Pinas scoorde elk een keer.  Door de-ze overwinning staat Transvaal in de U-13 klasse momenteel op de eerste plaats met 30 punten, gevolgd door Oase met 27 punten. Vermeldens-waard is dat Transvaal na tien speelrondes nog ongeslagen is in de U-13 klasse.

In de U-15 klasse liet de ploeg van zich spreken. Daar werd SNL maar liefst 9-0 ingeblikt. De treffers kwamen op naam van Dimitrio Andro, De-jean Kamsi, Latrell Welles elk 2x, Roefai Cayenni, Melchior Defares, Jhinio Jomena elk eenmaal. In de U-15 klasse staat Transvaal op de vier-de plaats met 16 punten uit acht par-tijen. Koploper is Leo Victor met 21 punt gevolgd door Robinhood als tweede en op de derde plaats Voor-waarts.

Transvaal won in de U-20 klasse van WBC. Het werd 7-0 na een 4-0 ruststand. Faisijo Burnet en Donnevan Rellum scoorden elk twee keer, Dou-chem Abaisa, Faustino Benalli en Christian Neon elk een keer. In deze klasse staat Transvaal op de tweede plaats met 27 punten uit 11 partijen. De koploper is Voorwaarts met 28 punten.

Dit weekend komt Transvaal in de U-17 klasse uit tegen Happy Boys.///