ZV Palo klopt Giants

De ploeg van ZV Palo heeft zaterdag bij de voortzetting van de hoofdklasse zaal-voetbalcompetitie een 5-2 zege behaald op promovendus Giants. Otniel Dorwart leidde de winnende ploeg met twee treffers.

De uitslagen van de overige op zaterdag gespeelde wedstrijden zijn als volgt:

Tweede klasse: FC Call-wee-ZV All Stars2 3-1. FC Callwee: Reguillio Kemper 2 doelpunten. ZV Chape-ZV Bombel 3-2. ZV Chape: Anthony Terborg 2 doelpunten. Eerste klasse: ZVV Kismet-SV Orkaan 3-0. FCB 2-Styx/MN Car Center 4-4. Abraham Graves (FCB 2) en Jamilhio Righters (Styx/MN Car Center) elk 2 doelpunten.

Uitslagen vrijdag 4 mei:

Bedrijvencompetitie: SWM-Digicel 6-0. SWM: Christopher Hall 2 doelpunten. Telesur-SLM 6-5. Telesur: Ike Adams 6 doelpunten.

Tweede klasse: Parkeer Boys-ZV Zwaluwtjes 8-1.

Parkeer Boys: Archero Hoever 4 doelpunten. FC Fire Fighters-Gofavo 7-1.

FC Fire Fighters: Orfeo Brondenstein en Jelany Djemesie elk 2 doelpunten.