Flora ruim langs Jong Aurora: 6-1

De ploeg van Flora heeft bij de voortzetting van de SVB Tweede Divisie competitie een ruime zege van 6-1 geboekt op Jong Aurora. De ruststand was 3-0 en de doelpunten van Flora kwamen van Cherge Blank (3x), Alfred Finkie, Geovani Tien-darie en Raydel Lioe A Njie.

Guido Aloeboetoe vond het net voor Jong Aurora. San-tos wees Slee Jr na een 0-1 achterstand bij de rust uiteindelijk met 2-1 terug.

Happy Boys zette tegen hekkensluiter Deva Boys een 0-1 achter bij de rust na de spelhervatting om een 2-2 eindscore. Ike Adams nam beide treffers van Happy Boys voor zijn rekening, Elvin Abauna en Aimerd Moese vonden het net voor Deva Boys.

Broki vs ACoconut eindigde 2-2 na een 1-1 ruststand.

Stand na 15 speelrondes:

1.ACoconut        31 punten

2.Santos               29 punten

3.Broki                  29 punten

4.Flora                  25 punten

5.Happy Boys     25 punten

6.Jong Aurora    21 punten

7.KD                       18 punten

8.Slee Jr               18 punten

9.Tahiti                 7 punten

10.Deva Boys     1 punt

Programma 16e speelronde: Zaterdag 21 april: 16:30 uur: Santos-Jong Aurora (A.Peerkhan Stadion); Broki-KD (NGVB) en Tahiti-Flora (Ramkhelawan Sport-complex). Zondag 22 april: 16:30 uur: Slee Jr-Deva Boys (NGVB) en ACoconut-Happy Boys (Ramkhelawan Sportcomplex).