Fernandes opent groothandel met Albert Heijn producten

Fernandes agenturen opende vanochtend feestelijk de Van den Tweel-Fernandes Store. Tijdens deze opening feliciteerde de CEO van de Fernandes Group, Jules Fernandes, en de directeur van de Van den Tweel Groep, Gerard Van den Tweel, Suriname met deze aanwinst. De Van den Tweel Groep is met vijf Albert Heijn supermarkten een van de grotere zelfstandige winkeliers onder de vlag van Albert Heijn. “Als honorair consul van Suriname, weet ik dat er veel vraag is naar producten van Albert Heijn. Deze samenwerking met Fernandes heeft ongeveer drie jaar geduurd, voordat wij daadwerkelijk eraan zijn begonnen en wanneer deze winkel slaagt, mikken we op een grote winkel in Para-maribo”, aldus Van den Tweel. De nieuwe winkel staat aan de Kernkampweg naast de Warme Bakker en verkoopt geïmporteerde en lokale producten van de merken die Fernandes Agenturen vertegenwoordigt tegen groothandelsprijzen. Ook zullen er producten worden verkocht van Albert Heijn (AH) die Fernandes met de Van den Tweel Groep importeert. Hiermee voorziet Fernandes Agenturen de consument van een zeer uitgebreid AH-assortiment.
“De politieke en economische situatie in Suriname heeft een grote rol gespeeld bij de beslissing of dit project kans van slagen had. Zo is het altijd gegaan, ook toen wij op Bonaire een winkel opende”, zegt Van den Tweel. Verder stelt hij, dat we elkaar meer succes moeten gunnen. “Gun elkaar een boterham, gun elkaar succes dan heb je zelf ook succes”, aldus Van den Tweel. De AH-ondernemer introduceerde eerder met groot succes vijf supermarkten op Aruba, Bonaire en Curaçao.
De Van den Tweel-Fernandes store zal vanaf morgen producten verkopen per zes stuks voor groothandelsprijzen. Dit concept is gebaseerd op een self-service systeem, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om voordelig te winkelen met het gemak van een supermarkt. Klanten kunnen vanaf vandaag een shopping spree ter waarde van SRD 1500, – winnen. Ook krijgen klanten kortingscoupons voor hun volgende aankoop. Bezoekers konden vandaag ook proeven van producten en gerechten, gemaakt van de AH-producten en Surinaamse producten, bereid door Surinaamse chefs.

More
articles