KD zorgt wederom voor “stunning upset” in SVB Tweede Divisie

Het team van Kemal Dewaker (KD) heeft wederom voor opschudding gezorgd in de SVB Tweede Divisie. Haalde de ploeg vorige week nog het knap staaltje uit door de ongeslagen koploper Santos te verslaan, dit keer was het de nieuwe koploper ACoconut die eraan moest geloven. In het dr. Kries Ramkhelawan Sportcomplex zagen joelende supporters van KD hun thuisclub terugkomen van een 0-1 achterstand en tenslotte winnen met 2-1.

Niemand minder dan goalgetter en clubtopscorer Moegabe Chaslie zorgde ervoor dat KD de opgelopen 0-1 achterstand voor rust, overbrugde in de tweede speelperiode. Hij scoorde in de 64ste minuut de gelijkmaker, om vervolgens zes minuten later de winnende treffer achter de ACoconut-doelman te deponeren.

Door dit verlies raakte ACoconut de leidersrol in de Tweede Divisie meteen weer kwijt aan Santos, dat zaterdag Deva Boys met 6-0 klopte en zo deed boeten voor het vorige week pijnlijke 1-3 verlies tegen KD. Ook de ploeg van Flora toonde zich dit weekeinde weer in goede doen en versloeg Happy Boys met het kleinste verschil, 1-0. Broki voegde nog een overwinning toe aan de ingezette zegereeks van 2018 door Jong Aurora met 3-0 te verslaan.

Hekkensluiter Tahiti deed zondagmiddag in het Mgr Zichem Sportcomplex te Paramaribo er alles aan een positief resultaat te halen uit het duel tegen Slee Junior, maar de voetbalploeg uit Pi-kin Slee benutte meer kansen en won met 2-1.