Gestadigde voortzetting jeugdcompetie

De jeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) wordt gestaagd voortgezet. Voor vandaag staat in de U-17 klasse de partij tussen WBC en Nishan’42 op het programma, terwijl er van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 januari liefst 32 wedstrijden worden afgewerkt. Gistermiddag werd er ook gespeeld. In de U-17 klasse stonden Oase en SuSportTalent tegenover elkaar.

Voor vrijdag is er ook een U-17 wedstrijd op het programma, te weten: TAS-De Rest. Voor zaterdag staan er 15 wedstrijden op het programma en zondag zijn het er 12, gevolgd door steeds twee duels op maandag en dinsdag aanstaande.

De uitslagen van het afgelopen weekend gespeelde wedstrijden zijn als volgt:

U-9: Oase-Voorwaarts 6-0 (3-0). Oase: Joshus Brondenstein (2x), Rivaro Ardjopawiro, Jeremy Bendter, en Phillipe van Essen. Anubus Warriors-Puwa NaniĀ  4-1 (2-0). Anubus Warriors: Luca Hatomi, Shane Mahabier, Odydiente van Cooten en Damien Wattien. Puwa Nani: Keith Chin A Hin. Bintang Lair-TAS 7-0 (5-0). Bintang Lair: Revuillo Samson (3x), Niquel Summerville (2x), Peta King en Kaleb Derby.

U-11: AC Puwa Nani-TAS 2-0 (2-0). AC Puwa Nani: Jael Kartokario en Giorgio Lang. Puwa Nani-Voorwaarts 1-1 (0-1). Puwa Nani: Joel Joeroeja. Voorwaarts: Adriano Aloeboetoe. Oase-Adonai 2-0 (0-0). Oase: Gaddiel Bribi en Agil Verwey.

U-13: A C Puwa Nani-Happy Boys 2-1 (1-1). AC Puwa Nani: Joel Pinas en Ignazio Kromosemito (autogoal). Happy Boys: Chemillio Riedewald. Houttuin-Anubus Warriors 5-1 (4-0). Houttuin: Calvin Martosemito (3x), Robinhio Ce-der en Shayton Kasmin. Anubus Warriors: Donnegy Misidjan. Oase-Perkash 10-1 (6-0). Oase: Nathan Graaven (3x), Melvio Pengel (3x), Keanen Tjin Liep Sie (3x) en Jean P Tjoen A Choy. Perkash: Rajnish Soekradj.

U-15 (Licentie klasse): Broki-SNL 13-1 (6-0). Broki: Jean Sobing (4x), Dylan Kloppenburg (3x), Juan Awana (2x), Justin Waterberg (2x) en Fulganzio Ta-loon. SNL: Jerome Tolud (autogoal). Leo Victor-Voorwaarts 4-2 (3-2). Leo Victor: Rouche Asidan, Joel Matabadal, Cleon Pinas en Jonathan Tjari. Voor-waarts: Rivaldo Ngwete en Ancel Soly.

U-17 (Licentie klasse): Leo Victo-KD 4-0 (1-0). KD: Guillermo Linger (2x), Shane Drodion en Justin Warso. Robinhood-Botopasi 13-1 (4-1). Robinhood: Jhon-neton Deventer (7x), Chesron Aloewel (2x), Quinten Sandel, Shawn Tjokrodimedjo, Domani Walliot en Babayaro Eduards. Botopasi: Gianni Petrusi. Transvaal-Voorwaarts 8-0 (4-0). Trans-vaal: Leroy Letnom (2x), Donnevan Rellum (2x), Faisjo Burnet, Astranjo Misidjan, Geraldo Reumel en Denzel Codrington. Broki-SNL 7-0 (4-0). Broki: Shaquille Cairo (6x) en Jean Luc Soberny.

U-17 (Niet Licentie klasse): TAS-Hout-tuin 4-0 (3-0). TAS: Shafeek Hasrat, Naleem Nazir en Yon Lucas.

U-20: Poule B: Robinhood-KD 14-0 (6-0). Robinhood: Myroy Koeba (4x), Iveraldo Pengel (4x), Ayad Godlieb (2x), Jenairo Eenig, Tochero Kampagnie, Guilliano Reding en Doniel Wijden-bosch. PVV-Jong Aurora 1-0 (0-0). PVV: Ronaldo Njafari.

Poule A: Leo Victor-WBC 4-1 (1-0).