Gedeelde koploperspositie bij SOLO

Bij de Sport Organisatie Leiding en Omgeving (SOLO), gaan de teams van Milan en Real Leiding momenteel gezamenlijk aan kop van de ranglijst met 15 punten uit vijf wedstrijden. Milan boekte zondag zijn vijfde opeenvolgende zege met een 3-1 overwinning op aartsrivaal Amardeep, terwijl Real Leiding met een 7-2 score opponent Semo klein wist te krijgen. Pechan gooide roet in het eten van de welbekende SVB topsectieploeg van weleer, Perkash, en won met maar liefst 10-0. In de andere ontmoeting deed Wayambo Stars het even dunnetjes over en klopte Bintang Baru met 5-2. De competitie bij de SOLO wordt dit weekeinde vervolgd.

Domburg

Bij de Domburg Sportbond (DSB) behield Tramos de aansluiting met de andere koploper Houttuin, dankzij een 5-1 zege in de kraker tegen Wilhelmina. Max Bona-part 2x, Igente Darson 2x en  Vincent Kent zorgden ervoor dat Tramos zijn gedeelde koploperspositie kon behouden, terwijl Marciano Dofoe de eer redde voor Wilhelmina. Houttuin toonde zich met 3-0 te sterk voor Wedjaro. De winnende goals werden gescoord door Rayen Naingi 2x en Alvaro Reumel. Anuraagh versloeg Ar-senal met dezelfde cijfers, dankzij goals van Ro-berto Phoelie 2x en Orlando Thomas. Rodan uit Paranam won met 3-2 van Jong Indo 2013. Voor Rodan scoorden Arno Tjokrosendjojo 2x en Ferrol Kardjoredjo, terwijl Kevin Cairo en Rali Alidikro-mo de tegengoals maakten voor Jong Indo. Kesuzu moest een 1-3 nederlaag incasseren van Felu, dat Gideon Amoida, Ronny Konoe en Saverio Bank voor zich zag scoren. Zinzile Jesiena scoorde tegen voor Kesuzu. Morgen wordt vanaf 10 uur het programma bij de DSB voortgezet met: Jong Indo 2013 vs Wedjaro, Felu vs Arsenal, Rodan vs Tramos, Houttuin vs Wilhelmina en Anuraagh vs Kesuzu.

(DRP)