Santos en Happy Boys blijven ongeslagen

Santos en Happy Boys blijven vooralsnog ongeslagen in de SVB Tweede Divisie. Santos won zondag in de vijfde speelronde met 3-0 van Tahiti, terwijl Happy Boys met 4-1 langs Jong Aurora ging. Voor Santos was het de vierde zege, de ploeg uit Nickerie speelde een keer gelijk. Happy Boys won twee keer en speelde drie keer gelijk.

Santos, dat na een ruststand van 1-0 won, is koploper met 13 punten. Happy Boys staat met 9 punten als derde achter nummer 2 ACoconut dat eveneens 9 punten heeft, maar uit vier duels.

Xaviero Perk (2x) en Otniel Koulen vonden het net voor Santos. Voor Happy Boys, dat tegen Jong Aurora bij de rust met 1-0 leidde, scoorden Lorenzo Zoutkamp (2x), Ike Adams en Mugabe Doekoe.  Armando Lugard deed dat voor Jong Aurora. De partij tussen Broki en Flora eindigde 0-0. Het treffen tussen ACoconut en Deva Boys werd uitgesteld.

Stand: 1.Santos                 13-5; 2.ACo-conut 9-4; 3.Happy Boys 9-5; 4.Broki 8-5; 5.Jong Aurora 7-5; 6.Slee Jr 7-5; 7.Flora 5-5; 8.KD 4-5; 9.Deva Boys 3-4 en 10.Tahiti 1-5.

De topscorers tot nu toe zijn: Milroy Jones (Flora), Moegabe Chaslie (KD) en Armando Lugard (Jong Aurora) elk 4 doelpunten. Rocky Poeketie (ACoconut), Siffillion Soekhoe (Broki), Xaviero Perk (Santos), Delano Vrede (ACoconut), Giovanni de la Fuente (Santos) elk drie treffers.

Programma: Donderdag 7 december 20:00 uur Flora-Jong Aurora (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zaterdag 9 december: 16:30 uur: KD-Tahiti (Ramkhelawan-stadion); Slee Jr-Santos (NGVB) en Deva Boys-Happy Boys (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zondag 10 december 16:30 uur: ACoconut-Broki (Ramkhelawan-stadion).