Tramos maakt korte metten met Wedjaro

De ploeg van SV Tramos heeft zondag korte metten gemaakt met SV Wedjaro. Bij de voortzetting van de competitie van de Domburg Sport Bond (DSB) won Tramos met 6-1 na een ruststand van 2-0. Furgill Nijda nam vier treffers voor zijn rekening, terwijl Clarence Phoelli en Amienda Zoon elk een keer scoorden. Kevin Sabajo redde de eer voor Wedjaro. Geel was er voor Mitchel Biswane, Kevin Sabajo en Dwight Biswane van Wedjaro alsook voor Max Bonapart van Tramos.
Woensdag wees Tramos de ploeg van SCSV Rodan met 1-0 terug, een score die al voor de rust was bereikt. Op dezelfde dag ging SV Houttuin met 5-0 langs Wedjaro. Bij de rust leidde Houttuin met 3-0.
Zondag was SV Wilhelmina met 4-3 de betere van SV Kesuzu, dit na een 1-3 achterstand bij de rust. Didio Deel van Wilhelmina liet een hattrick noteren, terwijl Marciano Dosoe het andere doelpunt voor zijn rekening nam.
Gregory Drielingen en Zenzile Jesiene scoorden voor Kesuzu. Cercinio Pinas van Wilhelmina, Gillermo Felter en Gregory Drielingen van Kesuzu werden geel gekleurd. Drielingen mocht later met rood van het veld na het gebruiken van vulgaire taal richting de arbiter.
De wedstrijd tussen SV Jong Indo 2013 en SV Felu vond geen voortgang. SV Jong Indo 2013 kwam niet volgens het voorgeschreven tijdstip op-dagen. De ploeg wacht een reglementaire straf.
SV Houttuin klopte SCSS Anu-raagh na een ruststand van 2-1 uiteindelijk met 4-1. De doelpunten van Houttuin kwamen van Ivenildo Drielingen, Alvaro Reumel en Marciano Grootfaam. Ami-tabachan Ramcharan van Anuraagh scoorde in eigen doel. Ploeggenoot Roberto Phoelli vond het net voor Anuraagh.
SV Rodan wees SV Arsenal met 4-0 te-rug. De ruststand in deze partij was 2-0. Voor SV Rodan scoorden: Kishan Jogie (2x) en Kenji Troenohardjo.
Sahief Dinali van Arsenal maakte een autogoal. Faisel Rohandie Banai van Rodan, Dion Wortel en Jair Wortel van Arsenal keken tegen de gele kaart aan.
Vandaag wordt om 19:00 uur de finale van de bekercompetitie gespeeld tus-sen SCSV Rodan en SV Houttuin.
Het programma voor zondag 26 no-vember voor de reguliere competitie is als volgt: 10:00 uur SV Wilhelmina-SV Felu; 12:00 uur SCSV Rodan-SCSS Anu-raagh; 14:00 uur SV Wedjaro-SV Arse-nal; 16:00 uur SV Jong Indo 2013-SV Tramos en 18:00 uur SV Houttuin-SV Kesuzu.