Dames ook aan hun trekken bij eerstvolgende Revo’s Bench-press battle

De dames zullen bij de eerstvolgende Bench-press/Deadlift battle van Revo’s hoekje ook aan hun trekken komen. Dat beloofde de organisator van het geheel, Revelino Dongo. Volgens hem is het streven erop gericht bij de volgende editie van het toernooi, dat de beoefenaars van deze sport meer meetmomenten moet bieden, een damesklasse te introduceren. Daarbij zal er worden gestreden in de 50-60kg en 60-70kg gewichtsklasse. Tot nog toe zijn er alleen wedstrijden voor de mannen georganiseerd tijdens deze benchpress wedstrijden, die een een toenemende belangstelling vertonen vanuit het publiek. Dat bleek ook bij de derde editie van deze bench-press battle, waar Donovan Dongo in zijn gewichtsklasse van 100+ voor de derde opeenvolgende keer won. In de 80-90 klasse was ook Wikash Ramsaran voor de derde maal heer en meester, terwijl Virgil Pinas dit keer zijn opponenten Joshua Dendoe en Wilson Balansie wist te overtreffen. Ook dit keer werd er gestreden op de onderdelen Bench-press en Deadlift. De atleet met de meeste reps in zijn gewichtsklasse wordt uitgeroepen tot winnaar. De winnaars van de derde Bench-press/Deadlift battle waren achtereenvolgend: 80-90kg klasse: 1. Wikash Ramsaran, 2. Vince-jo Zweers, 3. Rudolf Getrouw. 90-100kg klasse: 1. Virgil Pinas, 2. Joshua Dendoe, 3. Wilson Balansie. 100+ kg klasse: 1. Donovon Dongo, 2. Jermain Karg, 3. Irshaad Ashruf. De winnaars uit alle klassen ontvingen een geldprijs van SRD 250 en de tweede plaatsbezetters SRD 150. De nummers 3 moesten genoegen nemen met SRD 100. De drie winnaars kwamen ook in aanmerking voor een waardebon van de Keurslager. (DRP)