SNL en WBC openen vierde speelronde

SNL en WBC openen vanavond in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion de vierde speelronde van de SVB/Telesur Eerste Divisie. Het duel vangt aan om 20:00 uur en is er een van de laagvlieger tegen de koploper. SNL staat met 0 punten uit drie wedstrijden op de twaalfde plaats, een plek voor hekkensluiter Papatam. WBC is met negen punten de koploper.

De ploeg heeft in drie duels slechts twee doelpunten tegen en elf voor tegenover SNL dat tien treffers heeft moeten incasseren en slechts twee keer het net heeft weten te vinden.

Vrijdag kruisen Transvaal en PVV om 19:00 uur de degens in het André Kamperveen Stadion. Op zaterdag 11 november staan er om 16:30 uur drie duels op het programma, te weten: Nishan’42-Voorwaarts (Nacio-nello); Inter MT-Leo Victor (Ronnie Brunswijk Stadion) en West United-Botopasi (Letitia Vriesde Sportcen-trum). Zondag 12 november 16:30 uur Papatam-SV Notch (Ronnie Brunswijk Stadion). Robinhood is vrijgeloot voor de vierde speelronde.

De uitslagen van het afgelopen weekeinde zijn als volgt:

Botopasi-Voorwaarts 3-2 (2-0). Botopasi: Okino Wens, Foline Abauna en Marcelo da Silva. Voorwaarts: Valerio Wee Wee en Jevgen Sandar. Leo Victor-Robinhood 0-0. Inter MT-SNL 2-0 (2-0). Inter MT: Emilio Limon en Kareem Kwasie. Nishan’42-PVV 1-2 (0-2). Nishan’ 42: Enrico Artist. PVV: Patrick Jimmy en Virgill Najoe. SV Notch-Transvaal 2-1 (1-1). SV Notch: Trinidade Anderson en Alan Silva Santos. Transvaal: Regillio Abiting. WBC-West United 2-1 (1-0). WBC: Pressen Waterberg en Giovanni Drenthe. West United: Ma-glon Gonzalves.

Stand:

1.WBC                                9-3

2.SV Notch                        9-3

3.Botopasi                         6-2

4.Leo Victor                      3-3

5.Robinhood                     4-2

6.Transvaal                       4-3

7.Inter MT                         4-3

8.PVV                                  4-3

9.Voorwaarts                   3-3

10.West United                               1-2

11.Papatam                                     1-2

12.SNL                                              2-3

13.Nishan’42                                   -3-2

Nishan’42 heeft 3 punten in mindering. Pahleta Waldemir (WBC), Ivanildo Rozenblad (Robinhood), Van-gelino Sastromedjo (WBC) en Regillio Abiting (Transvaal) hebben elk drie doelpunten gescoord.