SLM annuleert vluchten vanwege Irma

Vanwege de tropische storm Irma die intussen is aangezwollen tot de zwaarste categorie van stormen, heeft de directie van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) na overleg met alle operationele actoren uit veiligheidsoverwegingen besloten, de vluchten van zaterdag 9 en zondag 10 september aanstaande naar Miami en Orlando – Sanford tot nader order te annuleren. Passagiers die op deze vluchten geboekt staan, zullen op een nader te bepalen datum worden vervoerd. Passagiers die geboekt staan naar Aruba en Georgetown zullen via een gewijzigd vliegschema op zondag 10 september worden vervoerd. De Surinam Airways adviseert passagiers contact te maken met het SLM passageverkoopkantoor, hun reisagent en/of de berichtgevingen via de radio en/of social media (Facebook, Twitter ) te volgen.