Team Yvel en First Class Boxing ook in ‘Boss of the Ring 4’ op Aruba

 

Giovano van Rabenswaay van First Class Boxing tijdens zijn laatste gevecht tegen Mateus de Freitas uit Brazilië. De Surinaamse topper komt binnenkort ook in actie op Aruba tijdens “Lord of the Rings 4”. (Foto SME)

 

De gevechtsscholen van Team Yvel en First Class Boxing (FCB) zullen Suriname vertegenwoordigen tijdens ‘Boss of the Ring 4’ op Aruba. In de tweede en derde editie van dit spectaculaire evenement op het Caribische eiland hadden de Surinaamse vechters uitstekende prestaties neergezet. Dit keer zal Andy Atoman samen met zijn coach Benito Linger van FCB ook van de partij zijn. Atoman veroverde op 24 juni tijdens de ‘Lords of the Ring’ part 2 de hoofdprijs in een viermans toernooi in de 60 kg gewichts-klasse en kwam daardoor automatisch in aanmerking voor een plek in ‘Boss of the Ring 4’.
Volgens Team Yvel baas, Carlos Yvel, zullen namens zijn school de vechters Giovano van Rabenswaay en Stacey Ceder op Aruba vechten. Van Rabenswaay zal het voor een ‘Boss of the Ring’ titel opnemen tegen Shawn Koolman, terwijl de Surinaamse kickbokster Ceder een Curaçaose opponente tegenover zich krijgt.