Golden Rose event Lucky Store succes

Het Golden Rose event dat Lucky Store gisteren voor de tweede keer heeft georganiseerd, blijkt een succes te zijn geworden. In gesprek met De West geeft de marketing manager van Lucky Store, Lotte de Vries, aan dat het personeel van de cosmetica afdeling vanaf het begin tot het eind van het evenement druk bezig is geweest met klanten. Het Golden Rose event is gehouden in verband met de Internationale Dag tegen Proefdieren, die gisteren is herdacht. Golden Rose is een make-up merk, dat dierproefvrij is. De Vries zegt dat Lucky Store met dit evenement wil laten zien dat cosmetica niet op dieren getest moet worden. Ook wilde het bedrijf met het organiseren van die event, het leed van proefdieren onder de aandacht brengen van haar klanten.
Klanten die zich gisteren hebben begeven naar Lucky Store voor het Golden Rose event, zijn gratis opgemaakt en kregen daarbij ook gratis make-up advies. Daarnaast kregen de klanten bij vertrek ook een klein cadeautje mee.
Behalve de Golden Rose producten, heeft het bedrijf gisteren ook een nieuwe cosmetica brand, Pallodio, geïntroduceerd dat zich meer richt op de donkere huid.
Dit merk is gisteren ook uitgeprobeerd op diverse klanten. De marketing manager voegt eraan toe dat deze cosmeticalijn ook dierproefvrij is. Deze twee make-up brands bevatten gezichtsproducten, producten voor de ogen en lippen, maar ook nagellak. De Vries geeft aan dat Palladio wel iets duurder is, maar het bedrijf werkt naar een assortiment dat toegankelijk is voor iedere klant.
De marketing manager zegt dat het niet voor het eerst is dat zo een event gehouden is, maar het is wel de eerste keer dat het in zo een setting is georganiseerd. Hoewel er nog geen datum bekend is wanneer het volgende cosmetica event volgt, weet De Vries zeker dat het bedrijf meer van dergelijke evenementen zal houden, aangezien het Golden Rose event een groot succes is geweest. Ze vindt zulke evenementen een goede mogelijkheid om de behoefte van de klant te leren kennen en daarop het assortiment aan te passen.

door Richelle Mac-Nack

More
articles