Etnel: ‘Bouterse en friends willen indruk geven van enig alternatief’

NPS-parlementariër, Patricia Etnel is de mening toegedaan dat NDP-voorzitter Desiré Bouterse en zijn company of friends het volk de indruk wil geven dat zij ondanks de rommel en chaos die zij hebben gecreëerd het enig alternatief zijn. “En dat was het ook in de periode ‘80-‘87 volgens deze gasten, maar Suriname is verder gegaan in ontwikkeling en niet dankzij Bouterse en friends is er ontwikkeling en vooruitgang gebracht, maar dankzij de alternatieven vanuit de Front-regeringen”, aldus Etnel. Zij voegt eraan toe dat het alternatief er niet zal zijn voor zij die geen vaderlandse liefde koesteren.

Zij geeft aan dat het alternatief is wie de leider zal zijn en dat niemand anders dan het volk bepaalt. Etnel benadrukt dat het volk de kracht en de macht heeft om mensen te volgen die het voor hen beter moeten maken als het aankomt op een beter leven voor nu, morgen en in de toekomst. Precies zoals het volk heeft bepaald in de jaren ‘87, ‘92, ‘96, 2000, 2005, 2010, 2015, wie het alternatief moet zijn, zal het volk weer in staat zijn om zij die zich aandienen als het alternatief, weer te kiezen bij de eerstvolgende verkiezing.

Belangrijk is volgens de NPS-parlementariër wel dat het volk de scholing en begeleiding moet krijgen om niet te kiezen voor zij die het land plat vreten en de toekomst van de natie verpesten en vernietigen. “Leiderschap met kennis en kunde staat centraal voor mij bij de komende verkiezingen. En het belangrijkste is vaderlandsliefde. Da lobifuwikondre is belangrijk, want die slagzin van de president: ‘Je hoeft niet van mij te houden, maar ik houd wel van u’, is voor mij een taki, want uitvoeren is nul komma nul”, dit zegt Etnel.

door Johannes Damodar Patak

More
articles