Eerste gedeelte Phagwa tafeltennistoernooi afgerond

De top 4 in de U-15 klasse van het Phagwa-toernooi van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STBB). Woensdag werd hiermee het eerste gedeelte van het toernooi afgewerkt. (Foto: STTB)

De wedstrijdcommissie van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB) heeft op woensdag 15 maart het eerste gedeelte van haar Phagwa-toernooi afgerond. Er werd gespeeld in de U-11 en U-15 klasse. De wedstrijden werden afgedraaid in De Witte Lotus. Een aantal spelers kwam vanwege andere verplichtingen niet opdagen. Bij de U-11 waren er 4 spelers en in de U-15 namen 10 spelers deel. In de U-11 werd er een Round Robin afgedraaid, waarbij alle spelers tegen elkaar
uitkwamen, terwijl er bij de U-15 in drie poules werd gespeeld. In de U-11 klasse werd Gian Gangaram-Panday ongeslagen winnaar.
Voor Gangaram-Panday was het zijn laatste wedstrijd in de U-11 klasse, aangezien hij maandag aanstaande de leeftijd van 12 jaar bereikt. In de U-15 klasse kwamen Kunsh Moolchandani en Shariq Bipat tegen elkaar uit in de finale, met Moolchandani als uiteindelijke winnaar.
De eindrangschikkingen zijn als volgt: U-11: 1.Gian Gangaram-Panday; 2.Jelani Hooghart en 3.Arouch Moorjani/Wilson Huang.
U-15: 1.Kunsh Moolchandani; 2.Shariq Bipat en 3.Mohamed Augillio/Adil Bhojwani.
In het tweede gedeelte van het Phagwa-toernooi zullen de wedstrijden in de U-13 en U-18 worden afgewerkt en wel op maandag 20 maart aanstaande eveneens in De Witte Lotus.