Natin maakt korte metten met Marie Le Fevre

Een spelmoment tijdens een van de zondag gespeelde duels in de Scholen Futsalcompetitie. Het Natin won met liefst 14-0 van de Marie Le Fevreschool. (Foto: SZVB)

 
De jongens U-21 ploeg van het Natin heeft zondag in de Scholen Futsalcompetitie korte metten gemaakt met de Marie Le Freveschool. Natin won in poule G met maar liefst 14-0. Stefano MacDonald werd met 4 treffers de topscorer van het duel.
In dezelfde poule speelden het Imeao-1-B en de MGJ Poolschool 2-2 gelijk.
In poule H werd het ook 2-2 tussen het Imeao-2 en de St. Paschalisschool en eveneens 2-2 tussen SMO Middag en de Scholengemeenschap Maho.
In poule E won het Imeao-5 Magentha met 5-2 van het Christelijk Havo. Ritesh Ramdin leidde het Imeao-5 Magentha met drie treffers.
Uitslagen overige duels zondag 5 februari: MU21: Imeao-3-George Asin 6-0. Arrencia Bruno van Imeao-3: 3 doelpunten. Imeao-1-Scholengemeenschap Maho 6-0. Sifra Cabenda van Imeao-1: 6 doelpunten. JU17A: A.R.Leeuwin-C.R. Frowein 6-4. Sofney Doedoe en Stefano Pocorni van A.R.-Leeuwin elk 2 doelpunten. STS 2-AD Fontes Lyceum 12-0. Isea Banel en Marcello Chan Jon Chu van STS 2 elk 3 doelpunten.
Uitslagen zaterdag 4 februari
JU14: STS 2-STS 4 3-1. MU21: Ewald P. Meyer Lyceum-STS 2 7-1. Ralitza Vyent (Ewald P.Meyer Lyceum) 3 doelpunten.
JU17F: Ewald P.Meyer Lyceum-R.D.Si-mons 7-3. Lorenzo Dipotiko, Roche Hie-ra en Giorgio Misiedjan van het Ewald P.Meyer Lyceum elk 2 doelpunten. JU17G: Mgr.Wulfingh-Sint Paschalis 6-2. Donnovan Rellum en Marino Schet van Mgr.Wulfingh elk 2 doelpunten.
JU21C: Mr.Dr.J.C.de Miranda Lyceum-Havo III 7-6. Rojee Kromoredjo van Mr. Dr.J.C. de Miranda Lyceum: 3 doelpunten. JU21D: STS 4-Koenderschool 2-1. JU21K: Sypesteynschool-W.S.R.Ritfeld 5-2. Giorgio Adelaar van de Sypestynschool 4 doelpunten. JU21F: LBO-A Lachmonstraat-LBO Latour 5-3. Valero Abisoina van LBO Latour 3 doelpunten.
JU21E: Ewald P.Meyer Lyceum-STS 3 4-2.  Shitan Ganga van het Ewald P.Meyer Lyceum 2 doelpunten. JU21J: Theodoor Judaschool-Imeao-4 5-3. Djenario Lape en Sebastiaan Pobosie van de Theodoor Judaschool elk 2 doelpunten. JU 21F: LBGO Nieuwe Domineestraat-Imeao-1-A 5-4. Gilmar Abauna van LBGO Nieuwe Domineestraat 2 doelpunten.