Charnele Carbière maakt zich gereed voor Miss Tourism World

Charnele Carbière (24) eindigde vorig jaar als 2nd Runner Up tijdens de Miss Tropical Beauties Suriname (TBS) verkiezing. TBS probeert elk jaar de top drie naar het buitenland te sturen om deel te nemen aan diverse pageants en Carbière zou Suriname toen vertegenwoordigen op de Miss Tourism World. Echter koos de 2nd Runner Up ervoor om haar studie in België voort te zetten. Carbière is terug in Suriname en maakt zich gereed om dit jaar wel deel te nemen aan de Miss Tourism World. “Ik ben elke dag aan het voorbereiden door middel van trainingen, de gym en gewoon looptrainingen en verder ook nog fotoshoots.” Carbière zat al sinds vorig jaar met de drang om mee te doen en heeft dit jaar deze kans niet laten gaan. Ze belooft haar uiterste best doen. “Ik ga om te winnen en hoop zodoende een bijdrage te leveren om Suriname meer op de kaart te plaatsen.” Hoewel de Miss Toerism World organisatie de plek en datum nog niet heeft bevestigd, maakt de Surinaamse schoonheid zich hard voor de verkiezing, maar het is gewoon zo dat de pageant altijd eind van het jaar wordt gehouden. Glora Naarendorp die in 2012 tot Miss Tourism Suriname werd gekroond, heeft Suriname in datzelfde jaar voor het laatst vertegenwoordigd tijdens de Miss Tourism World verkiezingen. Daarna is er niemand meer geweest vanuit Suriname.