Jaleeza Weibolt vertegenwoordigt Suriname op Miss Multinational

Jaleeza Weibolt (24) zal Suriname in november vertegenwoordigen tijdens de Miss Multinational 2016. Weibolt werd in 2013 gekroond tot Miss Tropical beauties Suriname. In datzelfde jaar vertegenwoordigde ze Suriname tijdens de Miss Supranational 2013 pageant in Wit- Rusland (Belarus), maar behaalde helaas geen prijs. Haar hobby is zingen. Miss Multinational 2016 is een internationale beauty pageant, welke voor het eerst wordt georganiseerd in de Philippijnen. De organisatie ondersteunt activiteiten met betrekking tot empowerment van vrouwen, welzijn van kinderen, anti – geweld en ontwikkeling van de gemeenschap en is tevens partner van ‘the United Nation Women Organization (UN WOMEN)’, United Nations Children’s Emergency Fund (UNICEF), SOS Children’s Village International en andere internationale non – gouvernementele organisaties.

Miss Multinational Pageant is een fundraising event, waarbij de opbrengsten ingezet zullen worden om de doelen van de organisatie te ondersteunen. Het event dient tevens als een wereldwijde zoektocht naar de meest bijzondere vrouwen die hun land en de organisatie het beste kunnen uitdragen. De winnares (Miss Multinational 2016), wordt genomineerd tot internationale ambassadrice die de doelen van de organisatie wereldwijd zal promoten. Zij zal naar verschillende landen afreizen en nauw samenwerken met verschillende organisaties die soort gelijke doelen beogen. De slogan, ‘Exceptionally Beautiful’,  portretteert Miss Multinational als een public figure die doeltreffend invloed kan hebben op de samenleving, kan communiceren met onze leiders en zowel mannen en vrouwen kan inspireren om wereldwijde harmonie te ondersteunen.