Nieuw album Damaru moet showbizz veranderen

Damaru wil met zijn aankomend verzamelalbum ‘The Buren’ een verandering in de showbizz brengen. Twee songs uit het album zijn ge-lanceerd. Het gaat om ‘Nog Steeds’ featuring Ulriek en ‘Made in Suriname’. Hierop zijn Otjeman Donnavey, Shaq, Dupa te horen. Wanneer het verzamelalbum uitkomt, is nog niet bekend. ‘The Buren’ is een combinatie van Hip Hop, Dancehal en Urban. De populaire zanger heeft ook plannen om een groot project te draaien. Dino Canterburg, zoals hij eigenlijk heet, is volwassen geworden en dat zal zeker te merken zijn in zijn muziek, vooral in de tekst. Hij leeft van muziek. “Door muziek onderhoud ik mijn gezin. Ik zie mezelf over twintig jaar als de grootste platenbaas van Suriname en heb ook ambitie om president te worden.” Damaru begon zijn carrière als rapper. Iets wat velen niet wisten. Hij heeft een rap battle die de be-kende rapper Jogi D organi-seerde, bijna gewonnen. De rapper E.R werd de winnaar.