Dance Bootcamp presenteert summer edition

Dance Bootcamp Suriname is zover om haar Summer Edition te presenteren, die vindt plaats van 26 tot 31 augustus 2016. Dit wordt het 5e evenement van Dance Bootcamp en tevens de laatste voor het jaar 2016. “We sluiten het af met een BANG!”, belooft de organisatie. Het is Dance Bootcamp wederom gelukt om internationale docenten uit Rusland, USA, Nederland, Guyana en St. Maarten naar Suriname te halen, zij zullen exclusieve lessen verzorgen tijdens het evenement. Het event blijft een succes, vandaar er steeds meer landen worden aangetrokken bij het event. Zowel nationale als internationale dansdocenten zullen workshops verzorgen in de stijlen: Afro, HipHop, Dancehall (heel belangrijk te vermelden over Dancehall: het gaat om real dancehall moves uit Jamaica d.w.z niet ordinair), Popping, House, Breakdance en Zumba. De locatie van 26-30 augustus is te Sana Budaya en de locatie van 31 augustus wordt nader bekendgemaakt.

Het schema ziet er als volgt uit:
26 augustus 2016: Opening night (Laatste registraties, introductie docenten, gezellige bijeenkomst etc)
27 augustus 2016: Workshops volwassen groep (13+)
28 augustus 2016: Workshops volwassen groep (13+)
29 augustus 2016: Workshops kids groep (5-13)
30 augustus 2016: Workshops kids groep (5-13)
31 augustus 2016: Closing party (voor iedereen; uitreiking scholarships, showcase etc.)

Dansliefhebbers hebben de mogelijkheid om aan meerdere danstijlen mee te doen. Voor een workshop betaalt de danser SRD 25, een one day pass is SRD 150,en een 2 day pass = SRD 250. Voor inschrijven kunnen de dansliefhebbers terecht bij: Dresscode (Domineestraat #22), Lili’s Boutique (Kuldipsinghstraat #21), SACC Management (Colerusstraat #8), One Fitness (Gemenelandsweg, achter de Grote Boom Markt), Toppers (Malebatrumstraat #4) en DBE Studios op de zondag en maandag (Danszaal CCS, ingang Henk Aaronstraat/Gongrijpstraat). De organisatie is te bereiken op Facebook:
http://www.facebook.com/DanceBootcampEvents, op Instagram: @dancebootcampevents en YouTube: http://www.youtube.com/DanceBootcampEvents.