Hindboys tweede klasse kampioen Livorno

Hindboys mag zich tweede klasse kampioen noemen van de Livorno Sport Organisatie (LSO).  De ploeg kwam gisteren op de voorlaatste speeldag niet in actie, maar zag naaste concurrent  Interpull punten morsen tegen Cruzeiro. Door het 1-1 gelijkspel van Interpull koestert Hindboys nu een voorsprong van vijf punten en is de ploeg dus niet meer in te halen.
De laatste speeldag is op zondag 15 mei aanstaande en dan komt Hindbous uit tegen HVV. De nieuwbakken moest vorige week het kampioenschap uitstellen omdat er met 2-3 werd verloren van Jong India, terwijl Interpull toen met 8-0 won van HVV.
Gisteren wees HVV de ploeg van Jong Jivan Jotie 2012 met 7-5 terug, dit na een 2-1 ruststand in het voordeel van de verliezende ploeg. Nilesh Mahesh scoorde vier keer voor HVV, bij wie Oeditnaraijan Ramphalmisser een keer het net vond en Rashwin Ramsoek tweemaal scoorde. Voor Jong Jivan Jotie 2012 scoorde Cedric Leefstand drie keer. Henry Komis en Rafael Pinas vonden elk eenmaal het net. Komis werd in de 73ste minuut roodgekleurd, na zijn tweede gele kaart.
De 1-1 tussen Interpull en Cruzeiro was al voor de rust bereikt door doelpunten van Ian Laldhari van Interpull en Karel Belliot van Cruzeiro. Rood (tweemaal geel) was er in de 40ste minuut voor Sergio Martosoekatmo van Cruzeiro.
Topscorers tot nu toe:
Björn Hahn (Hindboys) 21, Giovani Bekmy (Jong India) 19 en Ian Laldhari (Interpul) 15 doelpunten.
Programma zondag 15 mei: 13:00 uur KD 2011-Interpull; 15:00 uur The Red Rose-Hindelaya; 17:00 uur HVV-Hindboys en 19:00 uur prijsuitreiking aan de kampioen, de semi-kampioen, de topscorer en de minst gepasseerde doelman, allemaal van de tweede klasse.