Sport


Volleybal: Survos ongeslagen kampioen meisjes U- 15 

December 19, 2019

De Surinaamse Volleybal School (SURVOS) is gisteravond in de Ismay van Wilgen Sporthal ongeslagen kampioen geworden in de meisjes U- 15 klasse.

Robinhood verslaat SNL met 5 – 1 

December 18, 2019

In de eerste Divisie van de SVB/ Telesur  competitie overklaste Robinhood SNL met een eindstand 5 tegen 1 in de Dr. Ir. Franklin Essed Stadion.

Toppers , Palmboys , Shaktie en Kampoe naar 1/4 finale troefcall bekertoernooi 

December 17, 2019

Toppers, Palmboys, Shaktie en Kampoe, hebben zich geplaatst voor de 1/4 finale van het troefcall bekertoernooi. Toppers walsten over Pintoboys, die met maar 3 koppels verscheen en na de 2e speelronde opgaf met 139 – 18. Al in de 1e set van de 1e ronde, gaf het Toppers koppel: Glenn. Halfhide – John O Bryan, […]

SBA: Resultaten 14-15/12/2019 

December 17, 2019

Hierbij de uitslagen voor 14 december 2019: M-U19 – Rialto vs Ballers Club Wanica 60-39 (25-12)

Gevecht Bigi Boy tegen Francis Ngannou staat vast 

December 14, 2019

Gisteren werd tijdens een persconferentie in Hotel Ramada aangekondigd, dat Francis Ngannou (14 wins-3 loses) zal uitkomen tegen Jairzinho Rozenstruik (10 wins -0 loses) in het hoofdevenement van UFC Columbus op zwaargewicht.

Voetbaluitslagen LSO d.d. 13 dec. 19 

December 14, 2019

De voetbaluitslagen van LSO (Livorno Sport Organisatie) d.d. 13 dec. 19. De wedstrijden zijn gespeeld in het Eddy Blackman Stadion. Caravan 2010     – SV Welgedacht C II                                       Ruststand (1-2),                eindstand (4-3) Doelp:   Caravan 2010: Pravish Jalimsing (18 en 73); Miguel van Assen (57 en 70)                 SV Welgedacht C II: Anandkoemar Bahora (24); Shekiel […]

Bigi Boi bedankt Suriname voor overweldigende ontvangst 

December 11, 2019

UFC-zwaargewicht vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik bedankt Suriname hartelijk voor de ontvangst dinsdagochtend op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Suriname verwelkomd Bigi Boi massaal 

December 10, 2019

De Surinaamse Mixed Martial Arts (MMA) vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik, werd in de vroege ochtend van dinsdag door een grote menigte verwelkomd op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Surinaamse Bodybuilders niet te stoppen in Frans-Guyana 

December 9, 2019

Nadat de Surinaamse bodybuilders in oktober alle prijzen in de wacht wisten te slepen in Guyana, deden ze het afgelopen weekend ook hetzelfde aan de Franse kant

Overeem verliest UFC-gevecht met Bigi Boi in laatste seconden 

December 9, 2019

Alistair Overeem heeft afgelopen zaterdag het UFC-gevecht met Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik in de absolute slotfase verloren.

Consude games afgesloten, Suriname behaalt 5 bronzen medailles 

December 7, 2019

 De Consejo Sudamericano del Deportes Escolares (CONSUDE games) is afgesloten door middel van een afsluitingsceremonie. Suriname heeft 5 bronzen medailles binnengehaald.

Toyota US Open: Renzo Tjon A Joe pakt vijfde plaats 

December 7, 2019

De 24 jarige Surinaamse zwemmer, Renzo Tjon A Joe, pakte de 5e plaats afgelopen donderdag tijdens de Toyota US open. Tjon A Joe klokte een tijd van 22.28 seconden in McAuley Aquatic Center in Atlanta, Georgia.

Geen winst voor Suriname dag 4 Consude games 

December 5, 2019

De 4e dag van de Consude games heeft Suriname geen overwinningen opgeleverd.

Bodybuildingbond met 13 atleten naar Frans Guyana 

December 5, 2019

De Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting bond vertrekt met 13 atleten naar Frans-Guyana voor deelname aan de 1st Annual Bodybuilding, Fitness & Body Fitness Championship YANA CUP.

Ronald Green behaalt eerste bronzen medaille voor Suriname tijdens Consude 

December 4, 2019

Op dag 2 van de Consude Games, heeft Ronald Green met 80m sprint voor specials, de eerste bronzen medaille voor Suriname binnen gehaald. De games in Asunción, Paraguay zijn zondag 1 december gestart met een openingsceremonie en duren tot 6 december. De Surinaamse schakers zijn vandaag ook in actie gekomen. Zij hebben het mogen opnemen […]

Judokas behalen 4 bronzen medailles tijdens Consude 

December 4, 2019

 De judoka’s Leonie Williams, Leontine Williams, Jahdiel Redout en Damian Kemper, hebben op dag 3 van de Consude Games in Paraguay, 4 bronzen medailles voor Suriname kunnen binnenhalen.

Zesde plek voor Jair Tjon En Fa op World cup 

December 3, 2019

De Surinaamse baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa eindigde dit weekend in de top 8 van de Hong Kong World Cup.

Consude Games in Paraguay gestart 

December 3, 2019

De Consude games in Asunción, Paraguay zijn met een openingsceremonie gestart. De Surinaamse delegatie heeft de ceremonie op zondag 1 december bijgewoond en ook deel-genomen aan het defilé. De games, waaraan tien landen deelnemen, duren tot en met 6 december. De minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal en directeur Sportzaken Mitchell Kisoor, zijn ook […]

Surinaamse Karate-Do Associatie rondt Nationale kampioenschappen af 

December 2, 2019

De Surinaamse Karate-Do Associatie (SKA) heeft het de nationale kampioenschappen afgerond.

Geen PanAm kampioenschappen voor Surinaamse thaiboksers 

November 29, 2019

“Surinaamse vechters doet niet mee aan de Pan-Amerikaanse kampioenschappen in Uruguay, vanwege een tekort aan financiële middelen.

Toppers , BSamboys ,Ekta en Palmboys winnen ook in troefcall bekertoernooi 

November 29, 2019

Ook Toppers, Palmboys, BSamboys en Ekta, starten met winst in hun eerste wedstrijd in het bekertoernooi.

Bondscoach Dean Gorré benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster 

November 28, 2019

Op 22 november 2019 heeft Dean Gorré een prestigieuze onderscheiding ontvangen: de bondscoach van het Surinaamse nationale voetbalteam, werd benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster. De president speldde de onderscheiding op bij Gorré. De aanwezigen gaven de bondscoach een staande ovatie en joelden van trots en blijdschap. Uit de reacties van […]

Sudhar , SMC, Openbaar Groen en Shaktie starten sterk bij start Bekertoernooi 

November 28, 2019

De ploegen van Sudhar, SMC, Openbaar Groen en Shaktie zijn sterk gestart aan het bekertoernooi van de Surinaamse Troefcall Bond

Special Olympians Samora Ligeon en Lansky Kuijper doen mee aan sportdag 

November 27, 2019

Special Olympians Samora Ligeon en Lansky Kuijper doen mee aan sportdag voor kinderen met een beperking op vrijdag 29 november. De Ilonka Elmont Foundation organiseert deze sportdag. Het is de laatste sportdag voor dit jaar voor kinderen met een beperking die de foundation organiseert. In samenwerking met het Fonds Kind en Handicap (voorheen Stinafo) en […]

Surinaamse jiu jitsu delegatie dwingt respect af in Brazilië 

November 19, 2019

De Surinaamse jiu jitsu delegatie onder leiding van Ginny Roos, heeft het afgelopen weekend geweldige prestaties geleverd tijdens een toernooi in Brazilië.

Regering introduceert nationaal sportpaspoort 

November 19, 2019

Geruime tijd bestaat reeds de behoefte professionele voetballers met een andere nationaliteit, doch van  Surinaamse origine, bij internationale wedstrijden uit te laten komen voor ons Surinaams Nationaal Voetbal Elftal.

Nieuw UFC contract voor Bigi Boi 

November 9, 2019

De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik, maakt een bliksemcarrière door bij de American mixed martial arts promotion company, Ultimate Fighting Championship (UFC), en deze organisatie laat hem voorlopig niet gaan.

Bodybuilder Setropawiro participeert vanaf 2020 onder andere nationaliteit 

November 5, 2019

De pro bodybuilder Wendel ‘Lé Monstro’ Setropawiro, zal vanaf 2020 onder een andere nationaliteit deelnemen aan de International Federation of Bodybuilding & Fitness (IFBB) kampioenschappen.

Isuzu Savanne Rally vrijdagavond van start te Meerzorg 

November 4, 2019

Precies om 21:01 vrijdagavond is de vierdaagse Savanna Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) te Meerzorg, Commewijne, van start gegaan.

KNOCK-OUT: Rozenstruik sloopt Arlovski in seconden 

November 4, 2019

De Surinaamse sloopmachine Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik versloeg za-terdagnacht Andrei Ar-lovski in seconden.