Highwaystar laat het afweten tegen Hindelaya

a.s.Highwaystar, de huidige nummer 3 in de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno, heeft zondag verzuimt zich naar de koppositie te werken. De ploeg verloor met 2-3 in een rechtstreeks treffen met nummer 4 Hindelaya. Hierdoor bleef Highwaystar steken op 17 punten uit 12 wedstrijden. Koploper Hindboys heeft 20 punten uit 11 duels en s.v. Welgedacht C volgt als tweede met 18 punten uit eveneens 11 wedstrijden.

Hindelaya leidde bij de rust met 1-0 door een doelpunt van Avinash Pahalwan in de 16e minuut. In de 72ste minuut maakte Romeo Adensiba van Highwaystar er 1-1 van, en dertien minuten later gaf hij Highwaystar een 2-1 voorsprong. Echter kwam Hindelaya sterk terug. Drie minuten later zorgde Rishi Ramnarain voor de gelijkmaker: 2-2. In de 90ste minuut schoot Ritish Mehilal de 3-2 binnen voor Hindelaya.

Nathan Miesiedjan van Hindelaya en Ivanildo Pinas van Highway werden beide roodgekleurd.

Welgedacht C maakte geen fouten tegen hekkensluiter Cruzeiro. Het werd 3-1 na een 0-0 ruststand. De doelpunten van de winnende ploeg kwamen van Raoul Moera-Awalie (2x) en Ronny Vrede. Karel Belliot vond het net voor Cruzeiro.

In de tweede klasse wonnen Welgedacht C II met 2-0 van KD 2011, dit na een 0-0 rustscore. Imtiaz Amier en Donnevan Bromikkie scoorden voor Welgedacht C II.

Neta Deel wees Jong Hindelaya na een 2-0 ruststand met 3-0 terug door treffers van Amrishkumar Baynath (2x) en Prashant Bhoendie.

Programma donderdag 15 februari: 18:30 uur tweede klasse Jong Hindlaya-s.v.Welgedacht C II en 20:20 uur eerste klasse Hindboys-Cruzeiro.

Zondag 18 februari: Tweede klasse: 10:30 uur Caravan 2010-Jong Jivan Jotie en 12:30 uur Sudhar-KD 2011.

Eerste klasse: 14:30 uur Interpul-s.v.Welgedacht C en 16:30 uur HVV-Hindelaya.