Highwaystar wint LSO-topper van Hindboys

Highwaystar heeft donderdagavond de kraker in de eerste klasse van de Livorno Sport Organisatie (LSO) gewonnen van Hindboys. Het betrof een treffen tussen de koploper (Hindboys) en de huidige nummer 2. Door de zege komt Highwaystar een punt achter Hindboys.

Highwaystar won het duel met 3-2 na een ruststand van 1-0 in het voordeel van Hindboys.

Orfe Donk was ongetwijfeld de grote man van de wedstrijd. De speler van Highwaystar nam twee van de drie treffers van de winnende ploeg voor zijn rekening. Hij scoorde in de 68ste minuut en de winnende goal in de blessuretijd (93ste minuut). Dit nadat Terence Linga in de 90ste minuut Hindboys op een 2-1 voorsprong had gezet. Voor deze ploeg had Davey Amatrais in de 21ste minuut de score geopend. Gregory Clemens liet in de 57ste minuut de gelijkmaker noteren voor Highwaystar.

Highwaystar maakte met de zege het puntenverlies van afgelopen zondag goed. De ploeg speelde toen 1-1 gelijk tegen nummer 5 Interpul. De score was al voor de rust bereikt door doelpunten van Santinio Edwards van Highwaystar en Donovan Hok A Hin van Interpul. In deze partij mocht Ervin Dolaini van Highwaystar vroegtijdig gaan douchen (rood).

Hindboys verloor donderdag voor de tweede wedstrijd op rij punten. Zondag was nummer 4 sv Welgedacht C met een 2-2 gelijkspel een hard te kraken noot. De ploeg leidde bij de rust zelfs met 2-1 door doelpunten van Raoul Moera-awalie en Ratish Sanohar. Overigens had Clairens Laurens van Hind-boys in de tiende minuut de score geopend, maar Sanohar trok na elf minuten de stand gelijk en teamgenoot Moera-awalie maakte er op slag van rust 2-1 van. Laurens wist uiteindelijk toch nog een punt te redden voor Hindboys.

De uitslagen van de in de tweede klasse gespeelde wedstrijden zijn als volgt:

Donderdag 21 januari: Neta Dell-sv Welgedacht C II 2-0 (1-0). Neta Dell: Ravesh Bansie en Amietkoemar Jiawan. Zondag 21 januari: sv Welgedacht C II-KD 2011 4-3 (1-0). sv Welgedacht C II: Yannick Akoimi, Anandkoemar Bahora (2x) en Moh. Abdoekariem Ozir. KD 2011: Chinoa Pavion (2x) en Jerzy Wildeboer.

7.HVV                                                  6-8

Topscorer per 25 januari: Ian Laldhari (Interpul) 8 doelpunten.

7.Jong Hindelaya                             0-6

Topscorer per 25 januari: Marinjo Riedewald (Sudhar) 11 doelpunten.

Programma zondag 28 januari: Tweede klasse: 10:30 uur Caravan 2010-KD 2011 en 12:30 uur Jong Hindelaya-Sudhar. Eerste klasse: 14:30 uur HVV-sv Welgedacht C en 16:30 uur Hindelaya-Cruzeiro.