Drie rode kaarten ontsieren duel op Livorno

Het duel tussen Interpul en Hindelaya in de eerste klasse van de Livorno Sport Organisatie (LSO) is gisteravond ont-sierd door drie rode kaarten.

De spelers Anthony Darson en Soeniel-koemar Koendjbiharie van Interpul en Avinash Pahalwan van Hindelaya mochten voor tijd het veld verlaten.

Darson werd in de 90ste minuut rood-gekleurd, terwijl Koendjbiharie in de 71ste minuut vroegtijdig mocht gaan douchen. Pahalwan keek al in de 24ste tegen de rode prent aan.

Hindelaya won het treffen met 3-2 na een 2-0 ruststand door doelpunten van Satyajeet Oemrawsing (2x) en Pahalwan. Pahalwan scoorde in de 24ste minuut waarin hij rood werd gekleurd.

Donovan Hok A Hin en Anthony Darson vonden het net voor Interpul.

In de tweede klasse speelden KD 2011 en Neta Dell 3-3 gelijk na een 3-2 score voor Neta Dell bij het ingaan van de rust. Voor Neta Dell vond Amietkoemar Jiawan twee keer het net.

Prashant Ragunath nam de andere treffer voor zijn rekening. Jason Hensen (2x) en Jerzy Wildeboer scoorden voor KD 2011.

In de eerste klasse leidt Hind-boys de groep van zeven verenigingen.

7.Cruzeiro                          3-7

Topscorer eerste klasse per 11 januari: Ian Laldhari (Interpul) 8 doelpunten.

Topscorer per 11 januari:

Marinjo Riedewald (Sudhar) 9 doel-punten.

Programma zondag 14 januari: Tweede klasse: 10:30 uur Caravan 2010-Sudhar en 12:30 uur Jong Jivan Jotie-s.v.Welgedacht C II. Eerste klasse: 14:30 uur a.s.Highwaystar-Cruzeiro en 16:30 uur Hindboys-HVV.